(Junior) Calculator SealteQ 28-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. (Junior) Calculator SealteQ 28-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

(Junior) calculator SealteQ West

Bij SealteQ werken de beste vakspecialisten. Wil jij ook werken aan de mooiste projecten, met leuke collega's, het beste materiaal en een goed salaris? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over SealteQ West B.V.

SealteQ West B.V. is onderdeel van de SealteQ Group. Wij lopen voorop met slimme en bewezen duurzame oplossingen om de levensduur van beton- en staalconstructies te verlengen en dragen daarbij zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. Dit doen we vanuit 7 vestigingen en met ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers

Werkzaamheden

Als (junior) calculator maak je onderdeel uit van ons bedrijfsbureau. Jouw kerntaak is het opzetten en uitwerken van calculaties en het maken van offertes. Je beoordeelt binnengekomen aanvragen met bijbehorende bestekken en tekeningen op volledigheid en rekent de benodigde materialen en hoeveelheden uit. Je zet prijsaanvragen uit bij onze leveranciers en onderaannemers en verwerkt deze informatie tijdig in een kostenopstelling. Je doet dit in samenwerking met de verantwoordelijke projectleider en ons hoofd bedrijfsbureau.

Wie ben jij?

  • minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau; bij voorkeur in de richting bouw/civiel;
  • goede computervaardigheden;
  • ervaring met IBIS TRAD is een pré;
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • punctueel;
  • goed met cijfers;
  • resultaatgericht;
  • stressbestendig.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een telefoon van de zaak, pensioen met werkgeversbijdrage) en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is het sleutelwoord: we helpen elkaar. SealteQ is volop in beweging, dit betekent dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Het startsalaris wordt vastgesteld op basis van onder andere opleiding en ervaring en ligt tussen € 3.000 - € 3.500 bruto per 4 weken. Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/junior-calculator-sealteq-west/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.