(Student Begeleider BeActive 10-06-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. (Student Begeleider BeActive 10-06-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

(student)begeleider weekend- en vakantieopvang

Op aansprekende groepslocaties en vakantieparken, waaronder Center Parcs De Eemhof en Center Parcs Zandvoort.

Kom jij ons team versterken?

Een supermooie en leerzame bijbaan voor studenten en afgestudeerden op de leukste Center Parcs locaties van Nederland. Ook ervaren jeugdzorg- en onderwijs professionals met een passie voor de doelgroep zijn van harte welkom om te solliciteren! Of misschien zoek jij een terugkeer richting Jeugdzorg maar dan zonder de bureaucratie en het 'gedoe'? Weet ons dan te vinden.

Kortom: vind jij het leuk om intensief met kinderen te werken, ben je leergierig en op zoek naar een mooie bijverdienste? Dan is dit de (bij)baan voor jou!

Wat doet BeActive

BeActive organiseert weekend- en vakantieopvang voor kinderen met een ondersteuningsvraag. De meeste kinderen hebben een vorm van autisme, ADHD, gedragsproblematiek, licht verstandelijke beperking of een combinatie ervan. De kinderen zijn in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar. De opvang is bedoeld ter ontlasting van de gezinssituatie en/of het werken aan o.a. sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en een positief zelfbeeld.

De activiteiten zijn zo veel mogelijk afgestemd op de belevingswereld van kinderen, waarbij wij ernaar streven om kinderen te prikkelen en uit te dagen.

Gedurende een activiteit maken wij volop gebruik van de faciliteiten op de locatie. In overleg met de kinderen stel je een programma op. In de weekendopvang werken wij op zowel Center Parcs "De Eemhof" te Zeewolde als "Zandvoort" te Zandvoort met professionele afgestudeerde begeleiders (HBO of WO) uit het hele land. Naast afgestudeerde begeleiders vinden wij het belangrijk om studenten (met relevante studierichting) een uitdagende en dynamische leermogelijkheid te bieden. Wegens uitbreiding van het team zijn wij voor de weekendopvang op zoek naar nieuwe begeleiders. Voor de vakantieopvang zoeken wij ook altijd nog mensen.

Wat bieden wij

  • Leuk en afwisselend werk.
  • Een uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen.
  • Enthousiast team van begeleiders en coördinatoren.
  • Jouw werkplek: de leukste vakantieparken en groepslocaties van Nederland.
  • Reiskostenvergoeding.

Vergoeding voor de vakantieopvang

 • Ontvang je als ervaren/afgestudeerde begeleider een vergoeding van minimaal € 1.007,- bruto per week (5 dagen) (afhankelijk van ervaring), inclusief vakantie geld en eventuele toeslagen vanuit de kampwerkregeling onder de CAO sociaal werk.
 • Ontvang je als studentbegeleider een vergoeding voor een vakantieweek van 5 dagen, minimaal € 507,- bruto, inclusief vakantiegeld.

Vergoeding voor de weekendopvang

 • Ontvang je als begeleider een vergoeding van minimaal € 621,- bruto per weekend, inclusief vakantiegeld.
 • Ontvang je als studentbegeleider vanaf 18 jaar een vergoeding van minimaal € 359,- bruto per weekend, inclusief vakantiegeld.

Wat wordt er van je verwacht als (student)begeleider?

  • Een relevante studierichting, bijvoorbeeld MMZ4, Social work niveau 4, Verpleegkundige niveau 4, verpleegkundige niveau 6, ALO, SPH, MWD, Pedagogiek, Social Work, Pabo of een vergelijkbare studierichting (MBO, HBO of WO).
  • Afgestudeerd begeleiders hebben die opleiding afgerond, studentbegeleiders volgen deze opleiding nog (HBO vanaf 2 e leerjaar, MBO vanaf 3 e leerjaar of verkort traject).
  • Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring met de doelgroep van BeActive.
  • Als studentbegeleider draai je samen met een collega studentbegeleider een groep van 5 à 6 kinderen/jongeren of zelfstandig een groep van 2 à 3 kinderen, ondersteund door een vaste coördinator. Als begeleider doe je dit zelfstandig met een groep van 5 à 6 kinderen.
  • Voor de weekendopvang ben je minimaal één weekend in de 4 weken beschikbaar, vanaf vrijdag 17:00 tot zondag 19:00 uur.
  • Voor de vakantieopvang ben je de vijf doordeweekse dagen beschikbaar, het programma varieert.

Hoe ziet jouw beschikbaarheid eruit

Voor de kwetsbare doelgroep is het van belang om zoveel mogelijk met vaste begeleiders te werken. De voorkeur gaat daarom uit naar begeleiders die regelmatig én voor een langere termijn inzetbaar zijn.

Ben jij enthousiast over deze vacature en voldoe je aan bovenstaande criteria? Reageer dan snel met jouw motivatiebrief en CV.

Data en locaties van de weekenden in 2024!


33%

Foto

Over BeActive

Vakantie- en weekendopvang voor kinderen met een aan autisme verwante stoornis, adhd en/of gedragsproblemen.


Telefonische bereikbaarheid: Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16:00 uur.

Op de dag voorafgaand aan een opvang weekend/vakantie is de coördinator bereikbaar als aangegeven in de eerder ontvangen informatiebrief met betrekking tot deze opvang.

Doelgroepen

 • Al 20 jaar ervaring, wij staan als een huis!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.123beactive.nl/vacatures/studentbegeleider-weekend-en-vakantieopvang/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.