2e Monteur Hekwerken Hoving Hekwerk Beheer 04-02-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. 2e Monteur Hekwerken Hoving Hekwerk Beheer 04-02-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

2e Monteur Hekwerken Stadskanaal

2e Monteur Hekwerken Stadskanaal Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Ben jij flexibel ingesteld en een aanpakker die houdt van een afwisselende baan? Neem jij graag je verantwoordelijkheid en vind je het fijn om in de buitenlucht te werken? Dan is de functie als 2e MONTEUR bij Hoving Hekwerk in Stadskanaal dé baan voor jou!
Hoving Hekwerk in Stadskanaal is een jong, dynamisch bedrijf. Dagelijks zijn wij bezig met de verkoop, engineering, productie en montage van Professioneel Hekwerk, Terreinbeveiliging en overige attributen voor doeleinden sport, plein en recreatie. Tevens houden we ons bezig met het verhelpen van storingen. De organisatie is in 2009 opgericht door twee Hoving-broers. Dagelijks werkt ons team op verschillende locaties in Nederland. Doordat de organisatie in het bezit is van o.a. eigen productiefaciliteiten kunnen we ons onderscheiden op tijd en kwaliteit. Hierdoor voldoen wij aan de wensen van onze klanten. Onze afnemers zijn particulieren, bedrijven en webshops, kortom veel diversiteit.
In verband met structurele groei zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een: 2e MONTEUR - fulltime (40 uur)
Het gaat om een zelfstandige en dynamische functie, waarin je samen met een andere monteur verantwoordelijk bent voor het monteren en aansluiten van o.a.; schuifpoorten, (sier)hekwerken en speelkooien. De projecten zullen op wisselende locaties plaatsvinden.
Wat bieden wij:
- Een afwisselende en uitdagende functie (geen dag is hetzelfde);
- Een goede werksfeer binnen een enthousiast team;
- Een gedegen inwerkperiode door een 1e monteur;
- Bij wederzijds goed bevallen is een vaste aanstelling bespreekbaar;
- Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen andere afdelingen).
Functie-eisen:
- Professionele, representatieve houding bij onze klanten;
- Enthousiast en gedreven;
- Flexibel ingesteld;
- Een buitenmens;
- Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
- In het bezit van een Rijbewijs B (en eventueel BE);
- In het bezit van een technische MBO diploma (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde).
Op onze website (www.hovinghekwerk.nl) vind je meer informatie over ons bedrijf en productaanbod. Als je overige vragen hebt over ons bedrijf of de bovenstaande vacature bel: .

School Ommen Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

School Ommen

Draaipoort met Houtvulling Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Draaipoort met Houtvulling

6 oktober 2023 - Vandaag hebben wij voor een klant in de stad Groningen, deze prachtige poort mogen monteren. Volledig op maat en naar wens door ons geproduceerd. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Sierhekwerk Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalSlagboom bij in Swifterbant. Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalSierhekwerk sierpoort elektrische poort Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalSierpoort Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalDichte draaipoort met damwandprofiel Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalSlagboom electrisch Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalDichte schuifpoort Hoving Hekwerk B.V. StadskanaalSchuifpoort toegangspoort elektrische schuifpoort Hoving Hekwerk B.V. Stadskanaal

Levering en montage van professionele hekwerken en terreinbeveiligingen voor bedrijven en particulieren door heel Nederland. Hoving Hekwerk combineert veiligheid en duurzaamheid met een karakteristieke sierlijke uitstraling.

Hoving Hekwerk B.V.
Ohmweg 12
9503 GW Stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMechanisch Monteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hovinghekwerk.nl/2e-monteur-hekwerken-stadskanaal-ptf534

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.