Author Picture Van Spaendonck Services 13-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Author Picture Van Spaendonck Services 13-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Author Picture Trippel aaa 14-05-2024

 • Locatie: Stadskanaal

 1. Author Picture Trippel aaa 14-05-2024

Werken in Westerwolde

Introductie vacature

 • Ma t/m Vrij van 9:00 - 16:00 uur

lonen: loket.nl

Author picture

Ondernemersadviseur agro

Voor versterking van ons agrarische-team zijn wij op zoek naar een commerciële en ervaren ondernemersadviseur Agro voor onze vestiging Stadskanaal.

Als ondernemersadviseur agro heb jij ruime ervaring opgedaan bij accountants- en of administratiekantoren. Jij komt te werken in een team van agrarische ondernemersadviseurs die verspreid werkzaam zijn over onze vier vestigingen. Als ondernemersadviseur ga jij daar verandering in brengen en ga jij de agrarische tak voor de vierde vestiging (Stadskanaal) opzetten. Jij zult bestaande klanten gaan bedienen, maar zult daarnaast ook nieuwe klanten gaan binnenhalen voor onze vestiging Stadskanaal. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière als ondernemersadviseur agro en heb jij de ambitie om de agrarische tak in Stadskanaal op poten te zetten? Lees dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als ondernemersadviseur ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen en bespreken van jaarrekeningen met de klant. Aan de hand van jaarrekeningen en kengetallen weet jij de klant te adviseren over zijn operationele en strategische bedrijfsvoering. Daarnaast ben jij thuis in de agrarische wet- en regelgeving en kun jij hier de klant goed over adviseren, kijkende naar welke situaties voor deze klant van toepassing zijn. Tevens bespreek jij fiscale aangiften met de klant. In jouw werkzaamheden werk jij nauw samen met onze assistent accountants en fiscalisten, maar jij blijft eindverantwoordelijk voor jouw klantenportefeuille (ook qua budget en prijsafspraken). Daarnaast weet jij met jouw commerciële instelling als geen ander hoe jij nieuwe klanten moet binnenhalen en voer jij acquisitiegesprekken met toekomstige klanten.

Wat bied jij ons?

 • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding richting accountancy, HAS, bedrijfseconomie of soortgelijk en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als ondernemersadviseur bij een accountantskantoor of administratiekantoor;
 • Jij hebt veel kennis van de agrarische wet- en regelgeving en het is een pre als jij een agrarische achtergrond hebt;
 • Jij bent communicatief sterk en je hebt goede adviesvaardigheden;
 • Jij bent commercieel ingesteld en hebt gevoel voor verkoopkansen;
 • Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk, bent resultaatgericht en stressbestendig;
 • Jij bent analytisch, kritisch en accuraat in jouw werk;
 • Jij kan je prima redden met verschillende automatisering. Wij werken o.a. met de programma's Caseware, Agrovision, Snelstart en AFAS. Wanneer je ervaring hebt met deze programma's, is dat een pre;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving met veel kennis. Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie en daarnaast volop ontwikkelingsmogelijkheden om deze functie tot een succes te maken. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris en tevens een thuiswerkvergoeding. Als ondernemersadviseur agro krijg jij een leaseauto en mobiele telefoon.

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met (Adviseur P&O) te bereiken via of per e-mail:
Stuur dan jouw brief met cv naar: t.a.v. of naar:

Functietitel Adviseur Bedrijfsvoering Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Stadskanaal, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.trippelaaa.nl/archieven/1977

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Bedrijfsvoering
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwesterwolde.nl/author-picture-trippel-aaa-14-05-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.