Begeleider Cosis 13-10-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Begeleider Cosis 13-10-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Begeleider Drouwenerhof

Locatie Stadskanaal Uren per week 12 - 20 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 3) Sluitingsdatum 29 oktober

Bied jij onvoorwaardelijk ondersteuning aan cliënten? Zodat zij een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden? Op woonlocatie Drouwenerhof in Stadskanaal hebben we ruimte voor een flexibele, enthousiaste Begeleider voor de duur van een jaar. Het gaat om 12 tot 20 uur in de week. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Drouwenerhof is een mooie woonlocatie in Stadskanaal. Er wonen 25 cliënten met allemaal verschillende zorgvragen. De begeleiding van Drouwenerhof biedt dan ook zorg op maat. Dit doen ze in samenspraak met de cliënt en hun verwanten. De cliënten hebben allemaal een eigen appartement met woon-, slaap-, badkamer en keuken. Ze kunnen hun appartement inrichten met eigen spullen en naar eigen smaak. In het gebouw hebben is ook een dienstencentrum waar men op gezette tijden terecht kan voor een kopje koffie of thee, gezelligheid en activiteiten. Ook wordt er vijf dagen per week een verse maaltijd bereid voor de cliënten door een kok. Er kan worden gekozen om de maaltijd gezamenlijk te eten in het dienstencentrum of in het appartement. We zorgen ervoor dat de cliënten in contact blijven met hun omgeving. Naast de cliënten van Cosis wonen in de andere helft van het complex senioren, onze gezellige buren.

Het team van Drouwenerhof is een gevarieerd team van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk om naar elkaar te luisteren, elkaar te helpen en zoeken samen naar oplossingen. Waar ook tijd is voor gezelligheid en humor.

Dit ben jij

Het werken met deze groep cliënten is heel afwisselend. Per cliënt wordt er van jou als begeleider weer wat anders gevraagd. Dit houdt het werk juist uitdagend. Jij bent iemand met een stabiele persoonlijkheid. Daarom ben jij iemand die met gemak snel schakelt in verschillende begeleidingsstijlen en positief, proactief en flexibel is. Ook voel jij je verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg en vindt het geen probleem om op verschillende groepen te werken. Iemand die onze cliënten echt wil leren kennen en een groot hart heeft voor onze cliënten. Jij hebt een actieve inbreng in het team en bent in staat om vanuit het opgestelde zorgplan te werken. Er wordt geluisterd naar jou en er is ook ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten. Dag-, avond- en slaapdiensten.
 • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.

Werk jij vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid met de cliënt?

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris per 1 december van minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.067,- volgens FWG 30 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van een jaar. Er is een mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd. Dan ga je gaat eerst aan slag op locatie Drouwenerhof voor de duur van de vervanging, en zal vervolgens doorstromen als flex-medewerker.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en e-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een omgeving die ruimte biedt voor innovatie en initiatieven - jouw ideeën maken het verschil!

Wil je weten of Cosis perfect bij jou past?

Voel je welkom en solliciteer

Ben jij klaar om als begeleider aan de slag te gaan bij Drouwenerhof in Stadskanaal? Laat van je horen door op de 'solliciteer' knop te klikken! Wacht niet te lang. Reageer vóór maandag 30 oktober 2023.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2127 – 3067
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cosis.nu/alles-over-cosis/vacatures/begeleider-drouwenerhof

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.