Corporate Recruiter SealteQ 07-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Corporate Recruiter SealteQ 07-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Corporate Recruiter - SealteQ

Corporate Recruiter

SealteQ groeit! We werken aan prachtige projecten waarmee we de levensduur van beton- en staalconstructies verlengen. Om de ruim 2500 projecten per jaar goed uit te kunnen voeren, is een gemotiveerd en tevreden personeelsbestand onmisbaar. We zijn op zoek naar een gedreven Corporate Recruiter die een sleutelrol zal spelen in het aantrekken van top talent dat onze missie en visie ondersteunt.

Solliciteren op functie

Jouw werkzaamheden

Als Corporate Recruiter ben je de architect van onze employer branding strategie. Je brengt de behoeften van alle SealteQ vestigingen in beeld en ontwikkelt strategieën om nieuw personeel aan te trekken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en uitvoeren van effectieve communicatiecampagnes, zowel online als offline, om ons bedrijf als aantrekkelijke werkgever te positioneren. In deze rol werk je nauw samen met onze bedrijfsleiders, HR Manager en Content Marketeer.

Verantwoordelijkheden

 • Opstellen van functieprofielen.
 • Ontwikkelen en implementeren van een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan om ons bedrijf te promoten als werkgever van keuze.
 • Creëren van aantrekkelijke vacatureteksten en content voor verschillende wervingskanalen, inclusief sociale media, vacaturebanken en onze carrièrepagina.
 • Het zorgvuldig beheren van het gehele sollicitatieproces.
 • Het (verder) opbouwen en onderhouden van een ons netwerk; uitzendbureaus, detacheringsbureaus, scholen etc.
 • Identificeren van relevante evenementen, beurzen en netwerkmogelijkheden om ons bedrijf te vertegenwoordigen en potentiële kandidaten aan te trekken.
 • Samenwerken met onze Content Marketeer om creatieve campagnes te ontwikkelen die onze employer brand versterkt en talent aantrekt.
 • Analyseren van wervingsgegevens en feedback van kandidaten om arbeidsmarktcommunicatiestrategieën te optimaliseren.

Dit neem jij mee

 • HBO niveau, in één van de volgende richtingen; Communicatie, Marketing, Human Resources.
 • Ervaring in recruitment, met een sterke focus op arbeidsmarktcommunicatie. Bij voorkeur binnen de bouw- of technische sector.
 • Uitgebreide kennis van employer branding en wervingsmarketingtechnieken.
 • Uitstekende schrijf- en redactionele vaardigheden, met de mogelijkheid om boeiende content te creëren voor verschillende doelgroepen.
 • Sterk vermogen om relaties op te bouwen en samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Creativiteit en innovatie om nieuwe benaderingen te ontwikkelen om talent aan te trekken.

Dit bieden wij

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een telefoon en laptop van de zaak, premievrij pensioen) en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is een sleutelwoord: we helpen elkaar.

Reageren

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV en een korte motivatiebrief naar o.v.v. vacature corporate recruiter.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met , of .

Over SealteQ

SealteQ loopt voorop met slimme en bewezen duurzame oplossingen om de levensduur van beton- en staalconstructies te verlengen en draagt daarbij zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. SealteQ is actie in infra, industrie, utiliteit- en woningbouw en doet dit vanuit 7 vestigingen met ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar onze projecten? Kijk dan eens op onze website www.sealteq.com

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCorporate Recruiter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/corporate-recruiter/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.