Filiaalmanager A.S. Watson 29-01-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Filiaalmanager A.S. Watson 29-01-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Ben jij een filiaalmanager in de dop en wil je aan de slag bij een van de leukste en succesvolste winkelketens van Nederland? Dan is Kruidvat dé plek waar jij je ondernemerstalenten kunt ontwikkelen. Samen met de filiaalmanager run je een eigen filiaal, waar geen dag hetzelfde is. Gelukkig maar, want jij krijgt van al die hectiek en veelzijdigheid aan taken en werkzaamheden juist veel energie! Het ene moment ben je de winkel slim aan het herindelen en het andere moment vraagt een collega of klant je om advies. Je bent een pro op de winkelvloer en maakt zo echt onderdeel uit van het team. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan voor de hoogste dagomzet én voor die glimlach op het gezicht van iedere klant. Een dag geknald en lekker gedraaid? Dat voelt goed! Tijd voor een trots berichtje in de groepsapp. Is de filiaalmanager er een keertje niet? Dan ben jij eindverantwoordelijk en stuur jij het #vriendenteam aan. En omdat je zo goed ingewerkt bent, gaat dat je hartstikke goed af!

#werkenbijkruidvat

Ik stuur het vulploegteam aan en werk zelf actief mee. Zo bouw ik écht een band op met mijn collega's.

Met lef en ondernemerschap maak ik samen met mijn team onze winkel tot een groot succes!

Ik stimuleer en motiveer mijn collega's en ook voor mijn eigen ontwikkeling is er volop ruimte

Ik stuur het vulploegteam aan en werk zelf actief mee. Zo bouw ik écht een band op met mijn collega's.

Met lef en ondernemerschap maak ik samen met mijn team onze winkel tot een groot succes!

Ik stimuleer en motiveer mijn collega's en ook voor mijn eigen ontwikkeling is er volop ruimte

Ik stuur het vulploegteam aan en werk zelf actief mee. Zo bouw ik écht een band op met mijn collega's.


Een superleuk #vriendenteam vol enthousiaste collega's. Je start, afhankelijk van je ervaring en leeftijd, met een salaris van minimaal € 2.422,- en maximaal € 3.103,- bruto per maand als je 37 uur per week werkt. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een pensioen- en studiekostenregeling. Goede begeleiding, doorgroeimogelijkheden en opleidingen (wij betalen!)) aan onze eigen A.S. Watson Academy. Bij Kruidvat sta je nooit stil. Personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister én ICI PARIS XL. Jazeker, deze horen er ook bij! En er is meer… als je een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een bonus die kan oplopen tot maar liefst € 1.000,- bruto.

Dit ben jij

Je hebt minimaal een mbo 4-werk- en -denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de detailhandel of horeca, het liefst in een drukke omgeving waar je continu bezig bent. Je bent een sociaal persoon en kunt goed communiceren en anderen motiveren. Je bent commercieel ingesteld en flexibel inzetbaar. Je wilt graag het erkende diploma Assistent Drogist en/of Vakdiploma Drogist halen (wij betalen!)).

https://vacatureforum.nl/@stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFiliaalmanager
Indicatie salaris (min – max]2422 – 3103
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)37 – 37
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://stadskanaal.work/vacature/assistent-filiaalmanager-kruidvat-stadskanaal/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.