Financieel Administratief Medewerker WeCruite 12-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Financieel Administratief Medewerker WeCruite 12-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Financieel administratief medewerker, 32-40 uur - Ter Apel

Vacaturenummer: 2644

- 3500

Introductie

Namens Laudermarke verzorgen wij exclusief de werving voor de functie van financieel administratief medewerker. Voel jij je als een vis in het water in een omgeving waar openheid vrijuit stroomt en het woord 'samen' de toon zet? Jij wordt de spil in het finance team van onze klant. Sta jij te popelen om samen met het hele team op te trekken naar hetzelfde doel, als een goed geoliede machine? Ben jij sneller dan het licht en klaar om de dromen van Laudermarke te verwezenlijken? Maak kennis met Laudermarke!

Organisatie

Welkom bij Laudermarke! Een dynamisch bedrijf dat actief is in de LED-verlichtingsindustrie, specifiek gericht op de agrarische sector. Gelegen in een unieke omgeving, werken ze vanuit een omgebouwde oude koeienstal, waardoor ze het agrarische erfgoed behouden terwijl ze vooruitstrevend zijn in de sector.

Met een hecht team van 30 medewerkers, verspreidt over verschillende afdelingen zoals de webshop, het magazijn, marketing, HR en finance, creëren ze een sfeer van samenwerking en betrokkenheid. Elke maandag starten ze met een gezamenlijke weekaftrap, waarbij elke afdeling een korte update geeft over lopende zaken, waardoor we goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Laudermarke.

Als onderdeel van het finance team, bestaande uit twee financieel administratief medewerkers, een assistent-teamleider en een financial controller, werk je dagelijks nauw samen om de groei van Laudermarke te ondersteunen. Wat ons zo aantrekt aan Laudermarke? Het zijn de korte lijnen en het familiaire gevoel dat heerst binnen de organisatie. Ze werken samen, denken samen en groeien samen, in een cultuur waar het woord 'samen' centraal staat.

Naast het werk bieden ze ook ruimte voor ontspanning en welzijn. Op woensdag kunnen collega's na werktijd samen sporten, op vrijdag bestellen ze gezamenlijk lunch en bespreken ze het weekend, en eens in de vier weken verwelkomen ze een bedrijfsmasseuse die zorgt voor ultieme ontspanning, allemaal tijdens werktijd. Zo streven ze ernaar om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te groeien bij Laudermarke.

Functie

Als financieel administratief medewerker ben jij onmisbaar om de klanten van Laudermarke te helpen met een optimale dienstverlening. Hun doel is om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, zodat de klant het product spoedig ontvangt. Hierdoor draag jij indirect bij aan het feit dat de agrarische sector zowel dag als nacht kan werken, dankzij de LED-verlichting van Laudermarke!

Vanwege de ambitieuze groei bij Laudermarke zijn zij op zoek naar een financieel administratief medewerker die zich bezighoudt met de dagelijkse boekhouding. 's Ochtends werk je samen met je collega's aan het verwerken van klantbestellingen. Wat deze functie zo afwisselend maakt, is dat de webshops gevestigd zijn in verschillende landen, waardoor je te maken krijgt met diverse wet- en regelgeving. Je hoeft hier zelf niet allemaal verstand van te hebben vooraf, want ze werken met diverse Europese accountantskantoren. Na het verwerken van de bestellingen is het streven van Laudermarke dat de klant tevreden is met de snelle levering. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de dagelijkse boekhouding van de verschillende webshops. Je houdt van afwisseling en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Samen met je collega's werk je aan het verbeteren van het gehele financiële proces. Daarnaast haal je plezier uit het oplossen van diverse boekhoudkundige vraagstukken en kun je zelfstandig problemen oplossen.

Verder heeft het financiële team jou nodig voor:

 • De verwerking en controle van uitgaande en binnenkomende facturen en transacties;
 • Crediteuren- en debiteurenbeheer;
 • Het betalen van facturen;
 • Het archiveren van documentatie;
 • Het verwerken van memoriaalboekingen.

In deze functie krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent echter niet dat je verdrinkt in je werk. Je collega's hebben nagedacht over je begeleiding bij het starten. Ze hebben jou echt nodig. Hierdoor word je de Financieel Administratief Medewerker van Laudermarke en zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Dit komt door de ambitie van Laudermarke om tegen 2030 de grootste speler te worden op het gebied van LED-verlichting in de agrarische sector.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO 4-diploma richting financiële administratie (MBA of een andere vergelijkbare opleiding);

 • Je bent stressbestendig en kan schakelen tussen diverse BV's in diverse Europese landen
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Jij hebt kennis van Microsoft Office en Exact;
 • Naast de Nederlandse taal kun je je redden in het Engels;
 • Beheersing van de Engelse taal is belangrijk.

Aanbod

 • Jouw maandsalaris bedraagt tussen € 2.800,- en € 3.500,- op basis van 40 uur;

 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met de intentie om een vast contract te krijgen;
 • Vanaf 10 kilometer enkele reis ontvang je reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een opleidingsbudget dat je jaarlijks kunt gebruiken;
 • Verschillende activiteiten die worden geregeld door het werk (bijvoorbeeld gratis sporten op woensdag, uitjes, lunch);
 • Een pensioenregeling;
 • Voor de dierenliefhebbers: een kantoorhond waarbij je even kunt ontspannen.

Inlichtingen

WeCruite pakt exclusief de werving van deze vacature van Laudermarke. Neem contact op met de specialist van WeCruite.

Deel vacature:


10 mei 2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2800 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://wecruite.nl/financieel-administratief-medewerker-32-40-uur-ter-apel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.