Financieel Administratieve Collega Gemeente Stadskanaal 28-02-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Financieel Administratieve Collega Gemeente Stadskanaal 28-02-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een Financieel administratief medewerker (max. 0,67 fte, 24 uur) voor het team Financiën & Control onderdeel administratie, dat deel uit maakt van de afdeling Dienstverlening.

24 uur

De afdeling Dienstverlening telt ongeveer 100 medewerkers in zes teams onder aansturing van een afdelingsmanager. Het team Financiën & Control bestaat uit twee teamonderdelen: Financieel advies en Financiële administratie. Het teamonderdeel administratie bestaat uit zeven parttime medewerkers. Eén van de leden van het teamonderdeel vertrekt. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe financieel administratieve collega.

De taken van het teamonderdeel administratie bestaan voornamelijk uit het voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie, het verwerken van betalingsverkeer, invordering van openstaande posten en een aantal specifieke ondersteunende taken voor andere teams.

Wat ga je doen

Binnen deze functie richt je je op de volgende specifieke taken:

 • Het voeren van de debiteurenadministratie;
 • Interne coördinatie bij schadeafhandeling;
 • Steekproefcontrole betaalvoorstellen;
 • Assisteren bij de invordering van belastingen;
 • Het voeren van de volkstuinenadministratie;
 • Plaatsvervangend kassier voor betalingen + enkele essentiële werkzaamheden.

Wat breng je mee

 • Je kunt werken op MBO niveau;
 • Je hebt financieel administratieve ervaring en/óf een opleiding voor dit taakgebied;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het financiële pakket K2fin van Centric;
 • Je kunt in teamverband werken;
 • Je bent flexibel en wilt waar nodig collega's ondersteunen;
 • Je bent bereid daar waar nodig, je voor een specifieke taak te laten opleiden.

Wat bieden wij

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris minimaal € 2.288,-- (aanloopschaal 5) en maximaal € 3.481-- (functieschaal 6, salarisnorm 1 januari 2024) op basis van fulltime functievervulling. De gemeente Stadskanaal kent een systeem van toekenning van uitloopperiodieken.

Je wordt ingeschaald afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een structurele functie voor maximaal 24 uur (0,67 fte).
Daarnaast biedt de gemeente Stadskanaal een Individueel Keuze Budget, dat 17,05% van het salaris bedraagt en de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingen van GoodHabitz.

De vacature is intern en extern gelijktijdig opengesteld. We bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot en met vrijdag 1 maart 2024 door een motivatiebrief met curriculum vitae te sturen naar , onder vermelding van zaaknummer 130310. Als wij enthousiast zijn over je sollicitatiebrief en CV, nemen we zo snel mogelijk contact op om een gesprek in te plannen. De gesprekken vinden plaats in week 10 en/of 11.

Neem dan contact op met , &C. Hij is bereikbaar via telefoonnummer .

De Gemeente Stadskanaal vervult een centrumfunctie voor haar omgeving.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2288 – 3481
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature?tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Baction%5D=single&tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Bcontroller%5D=JobOpenings&tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Bjob%5D=172&cHash=cabf03caa2528fe8895e0da9166441d5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.