Helpende Plus Zorggroep Meander 01-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Helpende Plus Zorggroep Meander 01-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Helpende Plus - thuiszorg Stadskanaal

Publicatiedatum: 01-05-2024 Salaris: FWG 30 - max. € 3.013,60 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 2 Vacaturenummer: 11078 locatie: Stadskanaal e.o. Sluitingsdatum: 22-05-2024 Uren: 8-20

Haal jij graag het beste uit jezelf en anderen? Wil jij graag voor ouderen zorgen met licht complexe zorgvragen? Zie jij de voordelen van een zelfstandige functie in de thuiszorg? Dan is dit dé baan voor jou!
Helpende Plus
Als Helpende Plus verzorg je cliënten met licht complexe zorgvragen en bied je naast ADL zorg ook medische hulp zoals wondverzorging en hulp bij een katheter. Je bent een onmisbare schakel in de dagelijkse verzorging van onze cliënten. Kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving staan voorop. Met behulp van jouw zorgverlening kunnen onze cliënten goed voor zichzelf blijven zorgen en in hun eigen huis blijven wonen.

Je maakt graag een praatje en speelt gemakkelijk in op de wensen van de cliënten. Met jouw oplettende blik merk je veranderingen bij cliënten snel op. Deze bespreek je met jouw directe collega's zodat we de zorgverlening zo passend mogelijk maken. Jouw frisse blik op zorg en onze organisatie wordt gewaardeerd. Alle cliënten waar je mee te maken krijgt zijn verschillend, waardoor het werk in de thuiszorg iedere dag anders en vernieuwend is.

Kortom: een boeiende en afwisselende baan, waarbij onze cliënten mede door jouw inzet goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen.

Jouw werkplek
Thuiszorg Stadskanaal is werkzaam in verschillende wijken in de regio Stadskanaal tot aan Pekela, waar ook PTZ wordt gegeven. Samen met jouw collega's bouw je mee aan verandering en vernieuwing in de zorg. Binnen de teams hangt een sfeer waar ruimte is om te sparren en elkaar te stimuleren tot verrassende inzichten en bereidheid elkaar te helpen.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.339,72 tot €3.013,60 conform FWG 30 CAO VVT
 • Een passend contract met mogelijkheid tot verlenging voor 8 tot 20 uur per week.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een MBO-2 diploma Helpende i.c.m. het certificaat Helpende Plus/keuzedeel voorzien van K0905 en/of K1296.
 • Jij hebt kennis van HACCP-richtlijnen en medicatie.
 • Jij bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Jantina Niemeijer, Teammanager via of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/helpende-plus---thuiszorg-stadskanaal-11078

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.