HR-Medewerker Gemeente Pekela 24-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. HR-Medewerker Gemeente Pekela 24-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

HR-medewerker 24 tot 36 uur

De gemeente Pekela zoekt een enthousiaste en verbindende HR-medewerker om het team Dienstverlening te komen versterken. In je functie ondersteun je je directe collega's en werk je actief mee in verschillende domeinen binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?

Als onze HR-medewerker sta jij midden in de organisatie. Samen met de ben jij het aanspreekpunt voor onze leidinggevenden en collega's. Jullie vormen een hecht team dat graag samenwerkt. Jij richt je voornamelijk op operationele taken, terwijl zij zich bezighoudt met tactische en strategische zaken. Jullie springen bij waar nodig en zijn elkaars sparringpartner. Onze HR-club bestaat daarnaast uit een Personeels- en salarisadministrateur en een adviseur Veilig en Gezond werken. Als team helpen we elkaar waar nodig, ook wanneer we hiervoor buiten onze eigen functie moeten treden. Alle facetten van het HR-vak komen aan bod, waarbij jouw huidige focus vooral ligt op werving en selectie en alles wat daarmee te maken heeft. Daarnaast ga jij aan de slag met:

 • Onboarding van vaste medewerkers, stagiaires en externen;
 • Opleiding, ontwikkeling en het organiseren van trainingen;
 • Administratie, waaronder het bijhouden en actualiseren van personeelsdossiers;
 • Eed & belofte;
 • Verzuim en re-integratie;
 • Ondersteuning bieden bij het ontwikkelen en uitvoeren van nieuw beleid;
 • Diverse HR-projecten;
 • Dagelijkse werkzaamheden bij vragen en/of verzoeken vanuit collega's, externe partijen, college B&W of leidinggevenden.

Het HR-team is een onderdeel van team Dienstverlening, dat bestaat uit circa 37 collega's. Binnen dit team vallen verschillende afdelingen, waaronder Juridische Zaken, Communicatie, Burgerzaken, Receptie en Financiën. Sinds januari 2024 zijn we aanzienlijk gegroeid en bevinden we ons in een fase van ontwikkeling. We ondersteunen elkaar en zijn bereid om buiten onze eigen functie te treden indien nodig. Onze ambitie om vooruit te komen is sterk, maar we hechten ook veel waarde aan plezier en een gezellige sfeer binnen het team.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met pit en een talent voor het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Je bent van nature secuur en nauwkeurig in je werk. Orde scheppen en overzicht creëren zijn jouw sterke punten. Je gedijt in een dynamische omgeving waar samenwerking centraal staat en waar ruimte is voor humor. Uitdagingen ga je met enthousiasme aan en je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Je communiceert open en direct, neemt initiatief en hebt oog voor politieke verhoudingen.Daarnaast breng jij het volgende mee:

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je beschikt over actuele kennis van de HR-trends, wet- en regelgeving;
 • Kennis van Youforce is een pré;
 • Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een pré.

Wat bieden wij jou?

Als gemeente zijn we volop bezig met de toekomst, wat uitdagende en complexe vraagstukken met zich meebrengt. Pekela is een typisch Groningse gemeente met een rijke en soms tumultueuze geschiedenis. De inwoners zijn trots op hun gemeenschap en dragen vanuit die betrokkenheid bij aan de lokale samenleving. Dit komt ook tot uiting in onze toekomstvisie '2022-2030', genaamd 'Pekela in beweging'. Bij de gemeente Pekela hechten we grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en loopbaangroei. Dit betekent dat er talloze kansen zijn om zowel in jezelf als in je carrière te blijven investeren. Indien gewenst, bieden we ook loopbaanadvies aan. Werken bij de gemeente Pekela betekent werken in een dynamische omgeving, omringd door enthousiaste collega's. Je krijgt volop mogelijkheden tot samenwerking met andere afdelingen en een gevarieerde invulling van je takenpakket.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een hybride werkregeling;
 • Salaris in functieschaal 8 met een maximum van €4244 per maand op basis van 36 uur per week;
 • Een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je brutosalaris;
 • Eventueel een passende opleiding of cursus om je kennis bij te spijkeren;
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een klein hecht team waarin we elkaar versterken, er vertrouwen is en waarin ruimte is voor een gezonde portie humor.

Enthousiast geworden?

Klik dan hier en upload je motivatie en CV of stuur deze naar vóór 10 juni 2024. Wil je eerst wat meer informatie over de functie of de procedure van een - wellicht toekomstige - collega? Neem dan contact op met , , via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]4244 – 4244
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pekela.nl/Onderwerpen/Werken_bij_gemeente_Pekela/HR_Medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.