Huishoudelijke Hulp Thuisgenoten 06-10-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Huishoudelijke Hulp Thuisgenoten 06-10-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Werken bij Thuisgenoten

Huishoudelijke Hulp in Stadskanaal

Vmbo · Stadskanaal · Part time

Huishoudelijke Hulp in Stadskanaal

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een schoon en leefbaar huis bij onze cliënten? Dan is de baan als Huishoudelijke Hulp echt wat voor jou!

Huishoudelijke Hulp
Uren in overleg

Wat ga je doen?
Als Huishoudelijke Hulp ondersteun je onze cliënten in het huishouden. Je betrekt de cliënten bij het huishouden en stimuleert hun zelfstandigheid. Samen met de cliënt overleg je welke huishoudelijke taken je uitvoert tijdens je komst. Je kunt hierbij onder andere denken aan: stofzuigen, dweilen, het opmaken van het bed of het schoonmaken van de badkamer. Je hebt naast de huishoudelijke taken ook een signalerende functie. Gaat het een keer minder goed met de cliënt? Dan meld je dit binnen onze organisatie. Met jouw oplettend oog kun je het verschil maken! Uiteraard is er ook tijd voor een praatje.

Zo kunnen jullie een band met elkaar opbouwen.

Jij bepaalt in overleg met jouw planner jouw werkdagen en tijden. Zo kun je werk en privé goed met elkaar combineren. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Ook bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur of door de week tussen 17.00 en 20.00 uur te werken.

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden of over de planning? Jouw planner staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur? Bel naar kantoor en wij regelen de rest.

Wat zoeken wij in een ideale collega?

 • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent betrouwbaar;
 • Je bent zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over eigen vervoer (fiets, scooter of auto).
 • Voor deze functie is geen opleiding of werkervaring nodig.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een dankbare en waardevolle baan bieden we jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor maximaal 20 uur per week voor in eerste instantie de duur van zeven maanden met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT, minimaal € 12,79 en maximaal € 15,22 bruto per uur;
 • Naast je basisuurloon ontvang je ook 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!
 • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk meerkeuzesysteem van FiscFree, hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een fiets, telefoon, tablet of fitnessabonnement aan te schaffen met gemiddeld 40% korting!

Hoi, ik ben .

Bij vragen help ik je graag verder.

Jouw nieuwe werkplek
Bij Thuisgenoten staan wij voor het zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Kom je werken bij Thuisgenoten? Dan stap je binnen bij een open organisatie met een informele cultuur. Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving. Bovendien krijg je bij ons alle ruimte om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Als Huishoudelijke Hulp werk je bij jou in de buurt. Je kan dus elke dag op de fiets naar het werk! Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie als Helpende Plus in de Verzorging & Verpleging.

Wordt dit jouw nieuwe baan?
Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met , op telefoonnummer 088 088 1545 of e-mail

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Deze wordt vergoed door Thuisgenoten

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum.


Selectie
De selectie vindt plaats na de sluitingsdatum. Deze datum staat in de vacaturetekst. Als de vacature voor langere tijd open staat, dan ontvang je binnen 10 werkdagen een reactie.

Kennismaking
Ben je geselecteerd? Dan maken wij graag kennis met je! Je wordt per e-mail of telefonisch uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een contract
Als de keuze op jou is gevallen, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Je ontvangt z.s.m je contract. Hiervoor heb je vaak nog een gesprek met de betreffende manager of planner.

Nieuwe baan
Gefeliciteerd! je hebt de nieuwe baan en kunt bij ons beginnen!

Wij kijken uit naar de samenwerking!

helpt je graag verder

 • 088 - 088 1545

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuishoudelijke Hulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijthuisgenoten.nl/vacatures/huishoudelijke-ondersteuners-gezocht-in-gemeente-stadskanaal-stadskanaal-part-time/?filters_changed=0&filters_initial=1&qtranslate_lang=0&asl_gen[]=&asl_gen[]=title&asl_gen[]=content&asl_gen[]=excerpt&customset[]=post&customset[]=bwzvl-vacatures&customset[]=verhalen&customset[]=page&categoryset[]=1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.