Lease Adviseur Greven Bedrijfswagens 11-12-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Lease Adviseur Greven Bedrijfswagens 11-12-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Lease Adviseur (Finalease)

Wil jij je richten op het verkopen van bedrijfswagens en personenauto's door middel van financial lease? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Lees dan hieronder snel verder voor meer informatie over de functie en onze organisatie:

WIE ZIJN WIJ?

Greven Bedrijfswagens/Finalease is een sterk groeiende organisatie gevestigd in Stadskanaal. In de laatste 5 jaar is Greven Bedrijfswagens/Finalease met 20.000 m2 aan voorraad uitgegroeid tot de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland met ruim 600 jonge bedrijfswagens op voorraad. Dit varieert van een Volkswagen Caddy tot de grootste Mercedes Sprinter. Daarnaast hebben we sinds vorig jaar ook een voorraad met personenauto's. Ondanks de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt heerst er no-nonsense cultuur waarin iedereen elkaar kent en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We zoeken iemand voor de langere termijn, daarom investeren we ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

WAT GA JE DOEN?

Bij Finalease ga je je richten op het afhandelen van leads die telefonisch en online bij ons binnenkomen. Het is ontzettend belangrijk dat dit snel én goed wordt opgevolgd. Uiteraard gaan we je middels een inwerktraject alle kneepjes van het vak leren zodat jij precies weet hoe je van een lead een sale kunt maken. Het gaat hierbij om het afsluiten van een financial lease contract. De klant kiest er dus voor om het aankoopbedrag te verdelen over meerdere jaren. Het is aan jou de taak om de klant te adviseren over zowel de auto/bedrijfswagen als over het leasebedrag per maand en alle voorwaarden die horen bij financial lease. Je toetst de aanvraag vervolgens bij de bank en rond daarna de verkoop netjes met de klant af, waarbij je ervoor zorgt dat je alle documenten ondertekend weer terug krijgt. Het gehele proces ligt dus in jouw handen.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Een enthousiast en jong team van collega's om mee samen te werken;
 • Persoonlijke training en coaching om je overal bij te helpen;
 • Een basissalaris dat ligt tussen de €2300 en €3000 bruto per maand op basis van fulltime met daarnaast een provisieregeling;
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een waardevolle positie binnen de grootste bedrijfswagendealer van Nederland!

WAT NEEM JIJ MEE?

In de eerste plaats zoeken wij iemand met een enorme commerciële drive en iemand die niet bang is om de telefoon te pakken. Je schrikt niet van een 'nee' aan de telefoon en blijft overal een uitdaging in zoeken. Onze voorkeur gaat uit naar een Lease Adviseur met minimaal 1 á 2 jaar aan commerciële ervaring. Ervaring binnen de Automotive is een grote pré.

Voor de rest vragen wij:

 • Minimaal een MBO niveau 4 diploma in een commerciële richting;
 • Werkervaring in een commerciële rol is een pré;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Rijbewijs B;
 • Motivatie om iedere dag enthousiast aan de slag te gaan.

Is je interesse gewekt en wil je graag aan de slag gaan bij de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland? Wij komen graag met je in contact! Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Mail jouw CV + korte toelichting naar

Stuur dan ook een mail naar .

Om Grevenbedrijfswagens.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://grevenbedrijfswagens.nl/vacatures/lease-adviseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.