Locatiemanager Partou 01-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Locatiemanager Partou 01-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Locatiemanager | 't Speelparadijs

Stap binnen in de wereld van Partou! Als locatiemanager bij Partou in Onstwedde ben jij de drijvende kracht achter jouw team. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw kinderopvanglocatie en je speelt een cruciale rol in het creëren van een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving voor kinderen. Hierbij geef je leiding aan een enthousiast team van pedagogisch medewerkers en zorg je voor een optimale samenwerking. Als locatiemanager bij Partou in Onstwedde heb jij een zeer veelzijdige functie, jij bent van alle markten thuis! Naast een inspirerend leidinggevende ben je ook een commerciële manager. Jij zorgt ervoor dat de ouders jouw locatie weten te vinden als dé opvanglocatie in de buurt die bekend staat om de professionele en warme zorg voor hun kinderen. Je stelt jaarlijks een begroting op en zorgt ervoor dat jouw locatie voldoet aan alle wet- en regelgeving. Je speelt een actieve rol in de werving van nieuwe medewerkers en de ontwikkeling van jouw team. Daarnaast ben je een professionele en waardevolle gesprekspartner voor schooldirecties, de bibliotheek en het consultatiebureau bij jou in de buurt. Ook zij weten jou te vinden!

32 uur

Regio Onstwedde

Boslaan 52, Onstwedde

Locatiemanager | 't Speelparadijs

clock

32 uur

Regio Onstwedde

Over de locatie

Ken jij onze kinderdagopvang t Speelparadijs al? Bij ons staat ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren centraal. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zijn gevestigd in één locatie. We bieden dus opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit zorgt voor veel afwisseling. Buiten hebben wij een ruime speelplaats met uitdagende jeu-de-boulesbaan en speelheuvel. Daag jij de kinderen uit tot spannende wedstrijdjes? Binnen is er ook genoeg ruimte om lekker bij te komen met een kop thee of creatief te zijn! Wat ga jij samen met de kinderen knutselen?
Ook ben je de manager van onze kinderdagverblijf, t speelhoukje, die bevindt zich midden in het Musselkanaal, vlakbij het centrum en de basisscholen. Wij willen de kinderen inspireren en stimuleren en laten het kind zoveel mogelijk zelf doen. Zelf je boterham smeren? Je eerste stapjes zetten? Probeer maar! Ons kinderdagverblijf werkt met verticale groepen van 0-4 jaar. Verschillende leeftijden zitten bij elkaar. Verticale groepen stimuleert de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van het kind. Kan jij op spelenderwijs kinderen stimuleren en hen voorbereiden op de basisschool? Dan is ons kinderdagverblijf, t speelhoukje, wat voor jou!
Het winkelcentrum is vlakbij, handig als je even lekker wilt shoppen tijdens je lunch of na je werk.
Kom je met de auto? Je kunt hier gratis parkeren! Wanneer je liever met het ov gaat: de bus stopt vlakbij! Natuurlijk kun je ook lekker op de fiets komen en genieten van de mooie omgeving!

Wat biedt Partou?

checkmarkshape
 • Bruto maandsalaris van €3.332,00 tot €4.544,00 op basis van 36 uur

 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

 • 26 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en 3% eindejaarbonus

 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met ruim 600 trainingen

 • Reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, openbaar vervoer of de auto komt

 • Een fijne werksfeer een veel ruimte voor jouw eigen inbreng, visie en ideeën

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Hbo- werk- en -denkniveau

 • Financieel en commercieel inzicht

 • Beschikbaar voor 32 uur per week

 • Ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in de kinderopvang of op meerdere locaties. Heb jij leidinggevende ervaring in een andere branche? Ook dan ben je welkom bij Partou!

Het sollicitatieproces

Hieronder zie je wat je precies van ons kunt verwachten.

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Onze recruiters helpen je graag verder!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3332 – 4544
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieOnstwedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijpartou.nl/vacatures/locatiemanager-t-speelparadijs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.