Maatschappelijk Werker Zorggroep Meander 15-03-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Maatschappelijk Werker Zorggroep Meander 15-03-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Maatschappelijk werker

Publicatiedatum: 14-03-2024 Salaris: FWG 55 - max.€ 4.906,49 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 10844 locatie: Stadskanaal en Musselkanaal Sluitingsdatum: 29-03-2024 Uren: 24-28

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is? Ben jij een echte verbinder en wil jij graag een belangrijke schakel in de door ons gegeven (maatschappelijke) zorg zijn? Dan is dit de baan voor jou!

Maatschappelijk werker binnen Zorggroep Meander
Je begeleidt en adviseert onze cliëntgroepen en hun systeem proactief en coördineert hulpvragen in de meest brede zin van het woord. Jij bent actief in gesprek en achterhaalt wat er écht nodig is. Door jouw enthousiasme, humor en doorzettingsvermogen weet jij altijd te verbinden. Je communiceert helder en bent daarmee een steunpilaar voor bewoner, familie, mantelzorgers als voor onze zorgteams. Verder ben je benaderbaar en zichtbaar zodat betrokkenen makkelijk hun vragen kunnen stellen en je in een vroeg stadium wordt betrokken bij de verschillende casussen. Je doet onderzoek, signaleert, adviseert ook qua preventie en rapporteert. Wanneer nodig ben jij degene die doorpakt en anderen betrekt in het proces. Daarnaast ken je de regio en ben je dus ook regelmatig in gesprek met collega's van andere zorgorganisaties. Ook vind je het leuk om de kennis van jouw vakgebied te delen met je collega's. Natuurlijk ben je goed zichtbaar op de afdelingen en werk je nauw samen met alle disciplines. Doordat je bij ons werkt met verschillende doelgroepen en de werkzaamheden ook heel afwisselend zijn, is je werkdag nooit saai.

Kortom: een prachtige baan voor iemand die als creatieve verbinder een hoofdrol pakt in de door ons gegeven (maatschappelijke) zorg!

Het team
Je werkt binnen onze Behandeldienst en werkt nauw samen met de twee andere betrokken en bevlogen Maatschappelijk werkers. Het team heeft elke vier weken werkoverleg, maar heeft uiteraard ook gedurende de week regelmatig contact. Samen onderzoek je hoe we de door ons gegeven (maatschappelijke) zorg continue kunnen optimaliseren. Jouw mening en insteek wordt bij ons gewaardeerd! Jij wordt ingezet op onze woonzorglocatie Parkheem gelegen naast een park in Stadskanaal. Daarnaast werk je op onze woonzorglocatie De Heggerank midden in het centrum van Musselkanaal. Beide huizen krijgen een bovengemiddeld hoge score op Zorgkaart Nederland. Je werkt hier nauw samen met de (zorg)collega's van alle verschillende disciplines.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.418,94 tot €4.906,49 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een passend contract voor 28 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding maatschappelijk werk en relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
 • Je bent communicatief sterk, (organisatie)sensitief, analytisch, verbindend en hebt humor en doorzettingsvermogen.
 • Je kan uitstekend zelfstandig en in teamverband werken.
 • Je hebt goede kennis van de sociale kaart.
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team.
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B en een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.


Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Karin Oostebring (Maatschappelijk Werker) via telefoonnummer . Of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatschappelijk Werker
Indicatie salaris (min – max]4906 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/maatschappelijk-werker-10844

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.