Machine bediende Pro Industry 27-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Machine bediende Pro Industry 27-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Wij zijn opzoek naar een ervaren machinebediener die ambities heeft om zich verder te ontwikkelen als procesoperator, binnen een unieke metaal fabriek waar zij nieuwe high tech apparatuur gebruiken die gebouwd zijn op de toekomst. Je komt te werken met de nieuwste technieken in de dagdienst in de omgeving van Stadskanaal. Binnen deze platte organisatie, vinden zij educatie en ontwikkeling ontzettend belangrijk en zal jij ook de mogelijkheid krijgen om hier gebruik van te maken. Daarbij ontvang jij een mooi startsalaris tot wel €3.100, bruto per maand. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan de vacature goed door en neem vandaag nog contact met ons op! Functieomschrijving Jij komt te werken met zeer technische en nieuwe machines, waarbij technische kennis en affiniteit ontzettend belangrijk is. Je gaat de machines leren kennen, daarbij los jij eventuele storingen zelf op en zorg jij voor kwaliteitscontroles.  Daarbij is het belangrijk dat je mee denkt in de processen en zorg jij voor overzicht op de werkvloer.

Jouw takenpakket in het kort

 • Je richt je op het vervaardigen van serieproducten.
 • Werken volgens instructies en bijgeleverde tekeningen.
 • Je zorgt dat je de planning naleeft en controleert op juistheid en volledigheid.
 • Hightech machines instellen, onderhouden en storingen oplossen.
Functievereisten Voor deze unieke functie zal jij grote affiniteit moeten hebben met (metaal)techniek. Daarbij werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig. Om de werkzaamheden goed op te kunnen pakken, zal je moeten voldoen aan goed werk en denkniveau, een opleiding richting techniek is een pré.

De functie eisen in het kort

 • Je beschikt over een mbo werk en denkniveau
 • Affiniteit met (metaal) techniek.
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en bent bereid om meer te leren.
 • Woonachtig in de omgeving Stadskanaal.
Arbeidsvoorwaarden Deze unieke kans in Stadskanaal wil jouw kennis en kunde verder ontwikkelen via opleidingen en cursussen. Je zal terecht komen binnen een dynamische werkomgeving bij een succesvol en snel groeiend bedrijf, waarbij er een informele sfeer heerst. Daarbij staat gezondheid voorop en kan je terecht bij een inhouse Fysio. Goed hé? 

Hier zijn de arbeidsvoorwaarde

 • Een mooi startsalaris tussen de €2.300, en €2.700, bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen op jaar basis.
 • Ook gezelligheid kan niet ontbreken, daarom organiseren wij jaarlijks een zomer BBQ en andere leuke activiteiten voor het personeel.
 • Nog niet uitgeleerd? Geen probleem! De organisatie beschikt over een Education Center waarbij wij graag meedenken met jouw ontwikkel behoefte.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpakkingsoperator Inline-machine
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensemmen@pro-industry.nl , onbekend https://www.pro-industry.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pro-industry.nl/vacature/machine-bediende-P103913

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.