Machinebediener / Process Operator Witec Fijnmechanische Techniek 14-04-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Machinebediener / Process Operator Witec Fijnmechanische Techniek 14-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Machinebediener / Process operator

Witec groeit en is op zoek naar machinebedieners! Wil jij niet in een doorsnee metaal fabriek werken, maar juist in een hightech productie omgeving? Solliciteer dan op deze functie! Je staat achter de nieuwste machines en geen dag is hetzelfde.

Wie zijn wij?

Witec ontwikkelt, produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden. Hierbij fabriceert Witec uiterst nauwkeurige en ultra reine onderdelen dankzij efficiënte processen en hightech equipment. Wij denken niet in producten, maar in processen. Op deze manier zijn we in staat producten in elke gewenste kwaliteits- en prijsklasse te fabriceren.

Wat ga jij doen?

Als machinebediener ben je gericht op het vervaardigen van serieproducten. Je werkt volgens instructie en de bijgeleverde tekening. Je bent op de hoogte van de planning en controleert hierbij op juistheid en volledigheid van de opdrachten.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste machinebediener, die passie voor metaaltechniek heeft! Je gaat nauwkeurig te werk en bent stressbestendig. Je hebt bij voorkeur een MBO niv. 2 opleiding afgerond in de richting van verspaning/werktuigbouw.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Operator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://precision.witec.nl/jobs/machinebediener-process-operator

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.