Manager Customer Service | Mobacc ASBR YouManagement voor Mobacc 25-04-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Manager Customer Service | Mobacc ASBR YouManagement voor Mobacc 25-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

DE UITDAGING BIJ MOBACC

Jij gaat aan de slag als boegbeeld van de Customer Service afdeling van Mobacc. Jij stopt niet bij het managen van het zelfsturende team van drie personen en het overzien van alle klantcontacten en processen. Je duikt namelijk zelf ook in de wereld van aerosols om alle kneepjes van het vak te leren, om klanten écht verder te helpen en jouw team te kunnen blijven coachen op inhoud.

Je kent alle klanten – primair binnen Europa en de UK – en hun speciale wensen als geen ander. Als een ware spin in het web ben jij het aanspreekpunt voor (internationale) klanten. Je ondersteunt hiernaast de ambulante Sales Managers bij het beantwoorden van klantgerichte vragen, opstellen van offertes en de voorbereidingen van verkooporders. Vragen over producten, specificaties, mogelijkheden, leveringen, levertijden? Jij weet het antwoord en/of regelt dat met jouw team! Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de afhechting en commercieel/administratieve taken die hierbij komen kijken.

Het klant- en verkoopondersteunende team bestaat momenteel uit drie personen waarmee ruim 250 vaste klanten met private label producten worden bediend. Verdeeld over Europa met als speerpunten Engeland, Duitsland en Spanje. Geen enkele aanvraag is hetzelfde dus een communicatief sterke, proactieve en nieuwsgierige houding zijn passend bij deze rol in Veendam. Je werkt nauw samen met de afdelingen Inkoop, Planning, Productie en Logistiek. Ook ben jij in staat om verbeteringen en optimalisaties voor werkprocessen en systemen te bedenken. Want om de toekomst en rendement te kunnen blijven borgen wil dit familiebedrijf het elke dag weer beter, slimmer, handiger, sneller en effectiever doen.

Kortom; Mobacc is op zoek naar iemand met creatieve ideeën die mee wil denken en de hele organisatie en haar klanten een positieve boost wil geven. Hierbij zijn praktisch handelen, doortastend optreden en een hands-on mentaliteit kerncompetenties.

HET IDEAALPROFIEL 

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en/of aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt een commerciële-, (bedrijfs)economische- en/of (bedrijfs)administratieve achtergrond, zowel qua opleiding als werkervaring.
  • Eerder vervulde je een coördinerende en/of aansturende rol binnen de sales & marketing, customer service of anderszins ondersteunend team.
  • Affiniteit of ervaring binnen de (chemische) industrie en Exact versnellen jouw inwerkperiode.
  • Je bent een teamplayer, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt een uitstekende beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (Frans en Spaans is een pre).

WAT BIEDT MOBACC? 

Een zelfstandige en veelzijdige baan in een plezierige werkomgeving, met ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, pensioenopbouw en ANW-hiaat verzekering. Ook zijn er leuke extra’s zoals een knaller van een kerstpakket, tickets voor de business seats van FC Groningen en personeelsuitjes georganiseerd door Mobacc’s actieve personeelsvereniging. Daarnaast is er de mogelijkheid tot opbouwen van tijd voor tijd, het bijkopen van 5 vakantiedagen en mooie opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.

OVER MOBACC

Mobacc is een dynamisch familiebedrijf dat al 40 jaar actief is in de aerosol industrie. Ze hebben een sterke naam opgebouwd op nationaal en internationaal niveau door het produceren en verkopen van aerosolproducten. De organisatie richt zich op product- en productieveiligheid, duurzaamheid en hoge kwaliteit van A-label producten. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd onder de eigen labels van klanten (private label). Mobacc heeft een eigen R&D afdeling die zich bezighoudt met duurzame ontwikkelingen voor spuitbussen.

Mobacc bedient verschillende eindmarkten met producten zoals verf, smeermiddelen, onderhoudsproducten, coatings en lijm. Het bedrijf heeft een informele cultuur met korte communicatielijnen en is klant- en resultaatgericht. Ze produceren jaarlijks tientallen miljoenen spuitbusproducten op de twaalf productielijnen in volledig uitgeruste en ultramoderne fabrieken in Veendam en Zaandam. In Veendam werken 280 medewerkers en in Zaandam 20 medewerkers. Voor deze rol is Mobacc specifiek op zoek naar een nieuwe collega in Veendam.

INTERESSE IN MOBACC TE VEENDAM? 

Spreekt het je aan en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie!  ASBR YouManagement begeleidt Mobacc exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Heleen Wielinga. Voor vragen of een toelichting kun je contact met Heleen opnemen. Telefonisch +31(0)88 1260440 of per e-mail h.wielinga@asbr.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCustomer Service Manager
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensvacature@asbr.nl , 31881260440 https://www.mobacc.com
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.asbr.nl/vacatures/manager-customer-service/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.