Masseur Thaise Massage Sabai Tua Thai Massage 16-12-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Masseur Thaise Massage Sabai Tua Thai Massage 16-12-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

CV 28 2024 :

CV

Masseur Thaise Massage (m/v)

Sabai Tua Thai Massage in Stadskanaal richt zich op de luxere ontspanningsmassages en andere oosterse massage. In de salon in Stadskanaal geven we traditionele Thaise massage conform de Wat Po techniek, Thaise olie- en aromatherapie, kruidenstempel massage, voetreflex massage, Bata massage en Thai Warrior massage. De salon heeft zowel openbare massage plekken als besloten kamers. In een Thaise ambiance kunnen onze klanten genieten van onze rustgevende en ontspannende massages. Klanten komen voornamelijk uit de regio's rondom Stadskanaal (Groningen en Drenthe), maar ook veel uit de Duitse grensregio. De salon heeft een grote groep vaste klanten. Sabai Tua Thai Massage hecht veel waarde aan het bedienen van haar klanten waar mogelijk.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van de klanten, beantwoorden van vragen van klanten, zowel mondeling als telefonisch en het verzorgen van de diverse soorten massages. Daarnaast zorg je samen met de andere masseuses voor de hygiëne in de salon en zorg je dat de massageruimtes er verzorgt, schoon en netjes uitzien.
Wij vragen

Wij verwachten van je dat je in het bezit bent van een of meerdere diploma's voor het geven van de traditionele Thaise massage. Mocht je ook in bezit zijn van diploma's voor een van de andere massage, zoals Thaise voetreflex massage, Bata Massage, Thai Warrior massage of kruidenstempel massage, dan is dit een pré. Graag leren we je nieuwe massage technieken die je kunt toepassen tijdens je werk. We verwachten we dat je Thaise en Nederlandse taal beheerst. Beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pre. Je moet in het bezit zijn van een geldig visum met de aantekening "Arbeid toegestaan" of in het bezit zijn van een nationaliteit binnen de Europese Unie.
Wij bieden

Een leuke baan waarin je een diversiteit aan klanten zult ontmoeten, zowel uit binnen- als uit buitenland. Wij bieden een fulltime dienstverband, maar een parttime dienst is eveneens mogelijk. Wij bieden en een goed salaris conform de Nederlands regelgeving. Je werkt in een gezellig klein team van Thaise dames. Sabai Tua Thai massage heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je klantvriendelijk bent en in een klein team kan werken zoeken wij jou.


Wilt u meer weten over Sabai Tua Thai Massage of over deze functie, kijk dan op www.sabaitua.nl of neem contact op met Sujittra Laophuttha op .

Stuur je motivatiebrief met CV voor 28 februari 2024 naar:
Sabai Tua Thai Massage
T.a.v. Sujittra Laophuttha
Handelsstraat 4
9501 ET Stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMasseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.sabaitua.nl/Jobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.