Medewerker Financiën Headhuntersteam 02-10-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Medewerker Financiën Headhuntersteam 02-10-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Het team Financiën & Control bestaat uit de teamonderdelen advies en administratie. Als medewerker financiën kom je te werken binnen het teamonderdeel advies. Dit teamonderdeel heeft als belangrijke taak het geven van financieel advies richting de verschillende afdelingen van de gemeente en het coördineren en samenstellen van de documenten binnen de planning & control cyclus. Daarnaast houdt het team zich onder andere bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van financieel beleid, de treasury functie en de interne controle. 

Als medewerker financiën ga je het samenstellen van de jaarrekening en het jaarverslag voorbereiden en coördineren. Je gaat inhoudelijke en financiële werkzaamheden met betrekking tot de jaarrekening uitvoeren, zoals het samenstellen van de voorgeschreven overzichten, maken van financiële aansluitingen, verschillen en verbanden analyseren en zo nodig oplossen. Je stelt de jaarrekening en het jaarverslag samen en biedt deze documenten aan het college aan. 

 • Je coördineert het verzamelen van benodigde documenten voor de interne controle  en de interim controle. 
 • Je werkt nauw samen met de externe accountant en het bureau dat de Verbijzonderde Interne controle (VIC) uitvoert.
 • Je coördineert de aanlevering van de specifieke uitkeringen in het kader van de SiSa verantwoording. Tenslotte ben je flexibel en dus bereid om indien nodig ondersteuning te geven bij het uitvoeren van overige taken op de afdeling;

In de functie van medewerker financiën krijg je de mogelijkheden en ruimte om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen en is er voldoende groeiperspectief binnen de gemeente. 
 

Vacature eisen

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, finance & control of accountancy. 
 • Ervaring binnen een gemeentelijke financiële functie is een pré;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het financiële pakket Centric;
 • Kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording en dit kunnen toepassen is een pré;
 • Je bent flexibel en daardoor bereid om indien nodig ondersteuning te geven bij de overige taken op de afdeling;
 • Je bent bereid daar waar nodig, je voor een specifieke taak te laten opleiden. 

Wat heeft de gemeente Stadskanaal te bieden?

 • Een interessante, afwisselende functie voor minimaal 18 en maximaal 36 uur per week in een zich ontwikkelde organisatie met doorgroeimogelijkheden;
 • Inschaling volgens aanloopschaal 8 en functieschaal 9. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt voor deze functie het bruto maandsalaris maximaal € 4.787,00 o.b.v. fulltime functievervulling;
 • De gemeente Stadskanaal heeft een systeem van toekenning van uitloopperiodieken. Tevens kent de gemeente moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuze budget. 

Het salaris bij de vacature is een indicatie en is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding, maar zal goed in verhouding zijn. Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de –meeste- functie eisen?, reageer dan zo spoedig mogelijk. Headhuntersteam verzorgt namens de gemeente Stadskanaal de exclusieve werving & selectie procedure. Bij vragen kunt u contact opnemen met Rens Philips, consultant bij Headhuntersteam Groningen, 06-10212548 of r.philips@headhuntersteam.nl.
 

 

FunctietitelTeamleider Financiën
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensr.philips@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/medewerker-financien-6
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/medewerker-financien-6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.