Medewerker Marketing & Fotografie Greven Bedrijfswagens 26-04-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Medewerker Marketing & Fotografie Greven Bedrijfswagens 26-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Medewerker Marketing & Fotografie Greven Bedrijfswagens 27-04-2024

 • Locatie: Stadskanaal

 1. Medewerker Marketing & Fotografie Greven Bedrijfswagens 27-04-2024

Werken in Westerwolde

Introductie vacature

Medewerker Marketing & Fotografie

Heb jij interesse in Marketing en heb je ook nog eens een passie voor auto's? Dan hebben wij een leuke functie beschikbaar in onze fotostudio.

Lees hieronder snel verder voor meer informatie over de functie en onze organisatie:

WIE ZIJN WIJ?

Greven Bedrijfswagens/Finalease is een sterk groeiende organisatie gevestigd in Stadskanaal. In de laatste 5 jaar is Greven Bedrijfswagens/Finalease met 50.000 m2 aan voorraad uitgegroeid tot de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland met ruim 600 jonge bedrijfswagens op voorraad. Dit varieert van een Volkswagen Caddy tot de grootste Mercedes Sprinter. Daarnaast hebben we sinds vorig jaar ook een voorraad met ruim 100 personenauto's. Ondanks de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt heerst er no-nonsense cultuur waarin iedereen elkaar kent en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We zoeken iemand voor de langere termijn, daarom investeren we ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Marketing & Fotografie kom je te werken in onze eigen fotostudio, samen met twee energieke collega's. In deze functie ligt je verantwoordelijkheid voornamelijk bij het fotograferen van onze voorraad, het plaatsen van advertenties, het verwerken van prijsmutaties en zorg je ervoor dat alle auto's en bedrijfswagens zo snel mogelijk naar één van onze poetsers gaan. Het is dan ook belangrijk dat je altijd het overzicht weet te bewaken en snapt waar de prioriteiten liggen. Verder zijn er altijd meer taken die opgepakt kunnen worden. Zo schakel je met onze vaste restylers, zorg je voor de juiste prijskaarten en kentekenplaten bij de voertuigen en werk je mee aan een strak en commercieel terrein. Een functie waarbij je altijd bezig bent en je een belangrijke rol vervult in het bedrijf!

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • ✅ Een enthousiast en jong team van collega's om mee samen te werken;
 • ✅ Een salaris dat ligt tussen de €2500 en €3200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring;
 • ✅ Om te beginnen een reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer en na verloop van tijd de mogelijkheid om een leaseauto te rijden;
 • ✅ 24 vakantiedagen;
 • ✅ Jaarlijks meerdere toffe bedrijfsuitjes, denk aan een weekend Mallorca of Valencia, racen op het circuit en nog veel meer.
 • ✅ Een waardevolle positie binnen de grootste bedrijfswagendealer van Nederland!

WAT NEEM JIJ MEE?

We zoeken vooral iemand met een proactieve en leergierige houding. Iemand die goed kan werken in teamverband en snel verbanden kan leggen. Een commerciële achtergrond en/of ervaring binnen de Marketing zien wij als een pré

Voor de rest vragen wij:

 • Minimaal een MBO 4 diploma;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Rijbewijs B;
 • Motivatie om iedere dag enthousiast aan de slag te gaan

Is je interesse gewekt en wil je graag aan de slag gaan bij de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland? Wij komen graag met je in contact! Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Mail jouw CV + korte toelichting naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwesterwolde.nl/medewerker-marketing-fotografie-greven-bedrijfswagens-27-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.