Medewerker Terreinbeheer Greven Bedrijfswagens 19-01-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Medewerker Terreinbeheer Greven Bedrijfswagens 19-01-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Medewerker Terreinbeheer & Inname (38 uur)

Heb jij een passie voor auto's, hou je van afwisselend werk en ben je graag een belangrijk onderdeel van een organisatie? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Lees hieronder snel verder voor meer informatie over de functie en onze organisatie:

WIE ZIJN WIJ?

Greven Bedrijfswagens/Finalease is een sterk groeiende organisatie gevestigd in Stadskanaal. In de laatste 5 jaar is Greven Bedrijfswagens/Finalease met 20.000 m2 aan voorraad uitgegroeid tot de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland met ruim 600 jonge bedrijfswagens op voorraad. Dit varieert van een Volkswagen Caddy tot de grootste Mercedes Sprinter. Daarnaast hebben we sinds vorig jaar ook een voorraad met personenauto's. Ondanks de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt heerst er no-nonsense cultuur waarin iedereen elkaar kent en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We zoeken iemand voor de langere termijn, daarom investeren we ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

WAT GA JE DOEN?

Nadat onze bedrijfswagens en personenauto's zijn ingekocht en afgeleverd bij ons op locatie, komen ze bij jou terecht. De Inname is ontzettend belangrijk. Je zorgt er namelijk voor dat de wagens goed in onze interne processen komen te staan en dat de RDW de juiste foto's te zien krijgt. Daarnaast loop je bij inname alle opties na, controleer je op schades en stuur je de wagen door naar de volgende afdeling.

Je werkt hierbij nadrukkelijk samen met je collega's van de afdelingen Verkoop, Marketing, Inkoop & Werkplaats. Dankzij jou kunnen deze afdelingen zo soepel mogelijk hun werk verrichten. Erg belangrijk dus!

Wat je nog meer gaat doen? Dat vertellen we je hieronder:

 • Dagelijks rijd je met onze wagens over het terrein. Het ene moment ondersteun je de afdeling verkoop en zet je de verkochte wagens op de daarvoor bestemde locatie en het andere moment ondersteun je de afdeling Marketing door ze op de juiste plek te zetten voor de beste foto;
 • Wagens die verkocht zijn moeten natuurlijk goed worden afgeleverd. Daarom weet jij precies welke wagens een bezoek aan de wasstraat kunnen gebruiken en zorg je ervoor dat de klant niet bang hoeft te zijn voor een lege tank onderweg.
 • Bedrijfswagens die richting de werkplaats moeten zet jij op de goede plek neer in een logische opstelling;
 • Je draagt er zorg voor dat ons grote terrein er altijd goed uitziet;
 • Zo zijn er nog genoeg werkzaamheden die er voor zullen zorgen dat jij veel afwisseling hebt in je werk!

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • ✅ Een enthousiast en jong team van collega's om mee samen te werken;
 • ✅ Een salaris tussen de €2100 en €2900 bruto per maand;
 • ✅ Een reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer;
 • ✅ Standaard 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • ✅ De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • ✅ Een waardevolle positie binnen de grootste bedrijfswagendealer van Nederland!

WAT NEEM JIJ MEE?

In de eerste plaats zoeken wij iemand die van aanpakken weet en het werk ook echt opzoekt. In deze functie hoef je namelijk nooit stil te zitten, er gebeurt iedere dag ontzettend veel binnen ons bedrijf. Daarnaast ben je goed in samenwerken, want je gaat meerdere afdelingen ondersteunen en hebt hierbij een belangrijke taak. Voor de rest vragen wij:

 • MBO 3/4 werk- en denkniveau;
 • Kennis op het gebied van auto's. Je bent een echte liefhebber;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Basiskennis op het gebied van auto's;
 • (minimaal) Rijbewijs B;

Is je interesse gewekt en wil je graag aan de slag gaan bij de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland? Wij komen graag met je in contact! Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Mail jouw naam met cv naar

Stuur dan ook een mail naar .

Om Grevenbedrijfswagens.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAutowasser
Indicatie salaris (min – max]2100 – 2900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://grevenbedrijfswagens.nl/vacatures/terreinbeheer-en-inname

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.