Meewerkstage Ofichem Beheer 24-04-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Meewerkstage Ofichem Beheer 24-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Meewerkstage HBO - Human Resource Management

  • Ofichem Group
  • Ter Apel
  • Fulltime
  • 24 apr. 2024

September 2024
Ben jij een enthousiaste en leergierige student(e) HRM en op zoek naar een leuke stageplek? Heb jij een interesse in het arbeidsrecht maar wil je je tegelijkertijd breed oriënteren op het gebied van HR, dan is dit de stageplek voor jou!

Wij zijn wij...
Ofichem Group, een chemisch-farmaceutische organisatie die actief is in de verschillende aspecten van het productieproces van medicijnen. Onze kennis en expertise zijn verdeeld over verschillende strategische Business Units. Deze Business Units vervullen allemaal een rol in de totstandkoming van veilige en eerlijke medicijnen. Op ons hoofdkantoor in Ter Apel zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die de HR-afdeling komt ondersteunen.

Wat ga je doen…
Je wordt onderdeel van een team van 3 andere HR collega's, waar je de kans krijgt om alle facetten van het vak te ontdekken. Je maakt kennis met personeelsadministratie, arbeidsrecht, verzuimbeheer, werving & selectie, beoordelen, strategisch HRM, opleiding & training en het motiveren van medewerkers. Omdat jouw ontwikkeling voorop staat, krijg je de ruimte om hier aan te werken terwijl je tegelijkertijd praktische ervaring opdoet.

Gedurende de stageperiode staat één vraagstuk centraal; het ontwikkelen/ opstellen van een allesomvattend AVG-/privacybeleid, met de nadruk op AVG-wetgeving. Hierbij kun je denken aan een onderzoek naar wat de AVG wetgeving organisaties verplicht om op papier te hebben staan, een kort onderzoek naar de verschillende interne stakeholders van de organisatie en hun visie op de inhoud, en uiteindelijk het opleveren van een eindproduct.

Wij bieden…


  • Een leuke, boeiende en leerzame werkomgeving waar alle HR onderdelen aan bod komen
  • Goede begeleiding gedurende jouw stageperiode
  • Ruimte om je stageopdrachten uit te voeren en verbeterpunten aan te dragen
  • Een stagevergoeding van € 450 voor een fulltime stage

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Business Partner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://ofichem.com/nl/vacatures/meewerkstage-hbo-human-resource-management

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.