Metaalbewerker Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Metaalbewerker Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 25-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

X

Metaalbewerker

  • Veendam
  • 38 uur
  • MBO
  • 2.474 - 2.895

  • Metaalbewerker

Broekema groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste collega's om ons team mee te versterken. Heb je zin om aan het werk te gaan en om een vak te leren, dan kun je bij ons aan de slag!

Hier ga je werken

Wij zitten in de maakindustrie en dit houdt in dat wij van materialen een kant en klaar product maken. Van staal wat op rollen binnenkomt tot kant en klare zeefbanden die naar onze klanten over de hele wereld gaan. Binnen in onze productiehallen zijn verschillende afdelingen waar de onderdelen worden gefabriceerd. Waarnaar deze in het team eindmontage tot 1 geheel gemaakt worden. Elke afdeling heeft zijn eigen teams die met verschillende machines met elk een eigen bewerking hun taken doen. Afhankelijk van je interesse kun je je ontwikkelen tot een allround mechanisch operator. Maar ben je heel erg goed in een aantal soorten bewerkingen en vind je dit ook het leukst om te doen, dan wordt jij onze specialist op dat vakgebied.

Functieomschrijving

Op deze afdeling worden de specials van Broekema geproduceerd. De afdeling is verdeeld in twee hallen met elk hun eigen "specialiteit". Op de ene afdeling worden de materialen gelast, terwijl in de andere hal het kant en zetwerk gebeurd. Dit noemen we onze constructiebankwerk afdeling. Op beide afdelingen werk je dagelijks met opdrachtenbonnen en tekeningen. Materialen worden afgekort en op de juiste lengtes/modellen gemaakt. Het samenvoegen en lassen gebeurt zowel met CO2 apparaten als met lasrobots.

Functie-eisen

Opleidingsniveau: MBO

Om op de afdeling specials aan het werk te kunnen wordt een technische opleiding of ervaring hiermee gevraagd.

Ervaring: Minstens 1 jaar

Je moet materialenkennis hebben en tekeningen kunnen lezen.

Om te kunnen lassen heb je MIG MAG niveau 2 nodig of vergelijkbare ervaring.

Wij bieden

Een leuke baan binnen een bedrijf waar je van kunt maken wat je wil. Het kunnen, daar helpen wij je bij.

Altijd de ruimte om werkgerelateerde cursussen te volgen of om intern je verder te ontwikkelen.

Een startsalaris tussen de € 2.474,- en € 2.895,- bruto per maand (excl. ploegentoeslag van 14%), met doorgroei mogelijkheid naar maximaal 3.123,- bruto per maand. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing.

Een jaarcontract , wat bij goed functioneren omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd.

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Een solide pensioenregeling.

Reiskostenvergoeding, afhankelijk van de woon-werk afstand.

Een bijdrage aan je sportabonnement, omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers gezond en fit blijven.

Over Broekema

Wij zijn Transportbandenfabriek EA Broekema BV te Veendam, maar noem ons maar gewoon Broekema. Met ons team van zo'n 160 medewerkers maken wij spijlenzeefbanden voor de agrarische industrie. En mocht jij je nog afvragen wat spijlenzeefbanden nou precies zijn. Dit zijn banden die worden geplaatst in rooi- en oogstmachines; grote machines die jij misschien wel eens ergens op het land hebt zien rijden. Rij in oktober maar eens door het veld. Dan zijn deze machines bezig om bijvoorbeeld aardappels, bieten, uien of bloembollen te rooien. Broekema exporteert zijn producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Tomaten, olijven, doppinda's, allemaal worden ze gerooid en gaan ze over onze zeefbanden. Deze banden kunnen bestaan uit met rubber beklede spijlen die ervoor zorgen dat zand en steentjes eruit gezeefd worden, maar ook dichte banden waar de producten direct de bunker of keeper in worden getransporteerd. Onze zeefbanden worden klantspecifiek gemaakt en op de wens afgestemd. We maken dan ook heel veel verschillende soorten zeefbanden en dit doen we al meer dan 65 jaar.

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMetaalbewerker
Indicatie salaris (min – max]2474 – 2895
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbroekema.nl/vacature-metaalbewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.