Montage Planner TSV Montage 09-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Montage Planner TSV Montage 09-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Montage planner in de metaalbouw

Vanwege het zwangerschapsverlof van een collega zoeken we een collega die de montageplanning kan overnemen, in combinatie met de rol van projectleider of tekenaar/werkvoorbereider.

Als montageplanner ga je aan de slag met de dagelijkse planning voor het montagewerk, je plant onze collega's in op verschillende projecten door heel Nederland, maar voornamelijk Noord-Nederland. Gedurende de dag kan de planning (vaak) veranderen, daarom waarderen we flexibiliteit en de vaardigheid om creatieve oplossingen te bedenken. Gemiddeld ben je ongeveer een 2 uur per dag bezig met de planning, dit kan natuurlijk helemaal anders uitpakken wanneer er slecht weer is voorspeld, er een collega uitvalt of het blijkt dat onze collega's eerst niet verder kunnen op de bouw.

Daarnaast mag je jezelf ontplooien in de rol van projectleider, waarbij je betrokken bent bij alle aspecten van het project, of als tekenaar/werkvoorbereider, waarbij je je creativiteit kunt uiten in het uitwerken van tekeningen in zowel 2D als 3D en het voorbereiden van materialen.

Gedurende de dag ben je 2 uur bezig met de planning, de overige uren mag je aan de slag als projectleider of tekenaar/werkvoorbereider. Vanaf eind oktober is onze montageplanner weer terug, wij willen jou de kans bieden om na die tijd te blijven in een fulltime functie.

Wij bieden jou een gevarieerde baan door de gecombineerde functie. Ga jij met ons de uitdaging aan om aan de meest spraakmakende gebouwen te werken?

Wie zoeken wij?

  • Iemand met ervaring in het maken van planningen;
  • Een achtergrond in de techniek/bouw;
  • Innovatief en creatief denkvermogen;
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn eigenschappen die goed van pas komen.

Ben je klaar om je passie om te zetten in actie? Bel of Whatsapp dan gelijk met () via of stuur een mail naar: .

BEN JIJ DE DIE WE ZOEKEN?

Wij zijn op zoek naar werknemers met passie voor het vak. Herken jij jezelf hierin? Wil je meer weten over de functie? Bel dan naar

  • Functie:

Waar kom je te werken

B.V. Metaalbouw TSV is sinds de oprichting in 1995 een betrouwbare partner in de metaalbouw. We zijn een ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte medewerkers. We zijn betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken. Flexibiliteit en goed overleg zijn in de visie van TSV onmisbare ingrediënten voor een prettige samenwerking.

Producten en diensten

De opdrachtgever vindt bij TSV een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van metaalbouw. De producten waarmee we de markt bedienen, lopen uiteen van daken en wanden voor bedrijfshallen en industrie tot luifels en gevelbekleding. Voor elke opdracht geldt dat gestart wordt met een goede inventarisatie en nauwkeurig tekenwerk. De materiaalkeuze, engineering en een deel van de productie worden in eigen huis verzorgd. Een eigen team van vakbekwame monteurs zal op uw bouwlocatie een juiste montage uitvoeren. Op de pagina producten vindt u meer informatie over onze productdisciplines.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Planner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieNieuw-Buinen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tsv.nl/vacature/montage-planner-in-de-metaalbouw/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.