Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 10-06-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 10-06-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

RTV Westerwolde

    • Het mooie weer is vandaag even voorbij want een actief lagedrukgebied trekt vanuit het westen over het midden van het land naar Duitsland. Veel wind hoeven wij daarvan niet te verwachten, maar wel veel regen: zowel vanochtend, vanmiddag, als vanavond valt er vaak regen en in totaal kan 20 mm aan neerslag gaan vallen. Of wellicht nog meer. De wind is veranderlijk en niet sterk, de temperatuur ligt tussen 11 en 14 graden, dus koud is het ook nog eens.

      Vannacht trekt die depressie over Noord-Duitsland weg en het wordt geleidelijk droger met een enkele bui en een vrij krachtige noordwestenwind. Morgen zal de buiigheid opleven en daar zullen enkele flinke buien bij zijn. Er is ook kans op onweer en ook morgen is het koud met middagtemperaturen rond 14 graden.

      Woensdag is er wat minder wind en zijn er weer mooie opklaringen, maar er kunnen nog wel een paar buien vallen. Donderdag is niet veel anders en dan wordt het ongeveer 17 graden, eind van de week en volgend weekend is het 18 tot 20 graden, met soms wat zon en soms wat regen.

Programmabeleid Bepalend Orgaan radio Westerwolde zoekt nieuwe leden

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE - Het programmabeleid bepalend orgaan van radio Westerwolde is op zoek naar nieuwe leden.

De Mediawet bepaalt dat de publieke lokale omroepen een onafhankelijk orgaan moeten hebben dat het programmabeleid van de lokale omroep vaststelt en toetst. Dit wordt genoemd het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO). De leden van het PBO zijn representatief voor de belangrijkste maatschappelijke stromingen in het zendgebied van RTV Westerwolde. Het PBO komt ongeveer viermaal per jaar bijeen.


RTV Westerwolde is de publieke lokale omroep voor de gemeente Westerwolde en de gemeente Pekela. De omroep startte in 1993 in de voormalige gemeente Vlagtwedde. In de loop van de jaren werd het uitzend- en verzorgingsgebied uitgebreid met de voormalige gemeente Bellingwedde en de gemeente Pekela. Tegenwoordig bedient RTV Westerwolde, met de steun van ruim 100 vrijwilligers, een uitzendgebied met circa 40.000 inwoners. De omroep beperkt zich niet alleen tot de radio, maar er wordt ook gebruik gemaakt van TV, Social Media en Internet. De website www.westerwoldeactueel.nl trekt jaarlijks ruim 3,6 miljoen bezoekers.


Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan voor het inwinnen van informatie contact op met het bestuur van RTV Westerwolde via de mail, of neem contact op met de voorzitter van het bestuur de heer , via de telefoon of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScrum Master
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieVlagtwedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.westerwoldeactueel.nl/2023/12/01/programmabeleid-bepalend-orgaan-radio-westerwolde-zoekt-nieuwe-leden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.