Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 23-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Nieuwe Leden Stichting Lokale Omroep Westerwolde 23-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Programmabeleid Bepalend Orgaan radio Westerwolde zoekt nieuwe leden

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE - Het programmabeleid bepalend orgaan van radio Westerwolde is op zoek naar nieuwe leden.

De Mediawet bepaalt dat de publieke lokale omroepen een onafhankelijk orgaan moeten hebben dat het programmabeleid van de lokale omroep vaststelt en toetst. Dit wordt genoemd het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO). De leden van het PBO zijn representatief voor de belangrijkste maatschappelijke stromingen in het zendgebied van RTV Westerwolde. Het PBO komt ongeveer viermaal per jaar bijeen.


RTV Westerwolde is de publieke lokale omroep voor de gemeente Westerwolde en de gemeente Pekela. De omroep startte in 1993 in de voormalige gemeente Vlagtwedde. In de loop van de jaren werd het uitzend- en verzorgingsgebied uitgebreid met de voormalige gemeente Bellingwedde en de gemeente Pekela. Tegenwoordig bedient RTV Westerwolde, met de steun van ruim 100 vrijwilligers, een uitzendgebied met circa 40.000 inwoners. De omroep beperkt zich niet alleen tot de radio, maar er wordt ook gebruik gemaakt van TV, Social Media en Internet. De website www.westerwoldeactueel.nl trekt jaarlijks ruim 3,6 miljoen bezoekers.


Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan voor het inwinnen van informatie contact op met het bestuur van RTV Westerwolde via de mail, of neem contact op met de voorzitter van het bestuur de heer , via de telefoon of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScrum Master
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieVlagtwedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.westerwoldeactueel.nl/2023/12/01/programmabeleid-bepalend-orgaan-radio-westerwolde-zoekt-nieuwe-leden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.