Psychomotorisch therapeut Maandag 29-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Psychomotorisch therapeut Maandag 29-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Over de functie

Je gaat aan de slag op de polikliniek in Oost-Groningen. Deze organisatie biedt gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg aan mensen met complexe psychische problemen en aandoeningen. De doelgroep bestaat uit cliënten tussen de 18 en 67 jaar. In deze functie krijg je veel vrijheid om jouw eigen werkzaamheden in te vullen. Naast de samenwerking met het team, wordt ook de samenwerking opgezocht met het FACT-team en andere netwerkpartners.

Het werken op deze polikliniek biedt jou als psychomotorisch therapeut verschillende mogelijkheden en uitdagingen. Het takenpakket en de cliënten zijn namelijk erg afwisselend en complex!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris tussen de € 3.417,78 en € 5.316,67, op basis van FWG 55 volgens de CAO GGZ. Daarnaast zijn het regelmatige diensten en krijg je jouw reiskosten vergoed van € 0,23 per km, ongelimiteerd! Wij melden je aan voor een pensioen bij BeFrank en je krijgt een eindejaarsuitkering. Ook houd je contact met jouw recruiter die je kan helpen in jouw volgende stappen en bestaat er de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen via onze Maandag® Academy.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van psychomotorische therapie of bewegingswetenschappen MET minor PMT;
  • Een ABG-Code en registratie in het register vak therapie;
  • (Stage) ervaring binnen de GGZ is mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Deze organisatie zet zich in voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg, voornamelijk in Groningen Drenthe en Friesland. Naast basis GGZ verleent deze organisatie ook specialistische GGZ aan kinderen, volwassenen en ouderen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Psychomotorisch therapeut die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychomotorisch Therapeut
Indicatie salaris (min – max]3418 – 5317
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108218318?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.