Relatiebeheerder Voulon Accountants en Belastingadviseurs 13-04-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Relatiebeheerder Voulon Accountants en Belastingadviseurs 13-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Voulon en Belastingadviseurs is een zeer klantgericht full service advieskantoor voor het MKB en de agrarische sector. Onze cliënten wonen en werken voornamelijk in de provincies Groningen en Drenthe. Wij werken met 21 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Onze organisatie is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en RB en de landelijke adviesorganisaties.

Wij zoeken ter versterking van ons team een:

RELATIEBEHEERDER MKB (24-32 uur per week)

Jij kunt solliciteren als…

… je een leuk en enthousiast persoon bent die commercieel is ingesteld. Netwerken is jou op het lijf geschreven en je hebt veel kennis van automatisering (bij voorkeur Unit 4, Snelstart en Exact). Je werkt probleemloos met Excel en bent een teamplayer. De opleiding die je hebt gevolgd is bij voorkeur AA (of HEAO AA en bezig met de praktijkstage). Daarnaast heb je minimaal 4 jaar relevante praktijkervaring.

Jij kunt van ons verwachten dat…

… je gaat werken met leuke en deskundige collega's en klanten. We hebben oog voor jouw ontwikkeling als persoon en bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Je solliciteert door…

… ons een korte brief te mailen mét motivatie en een uitgebreid C.V. via <mailto: > . Bij vragen over de functie kun je bellen met kantoor en vragen naar AA of Lammertus Schuringa RB.

Voulon Accountants en
Postbus 83
9500AB Stadskanaal

Lilienthalplein 2
9501 XP Stadskanaal

Tel:
Fax:
Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountant Aa
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.voulonaccountants.nl/nieuws/143-vacature-relatiebeheerder.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.