Schoonmaakmedewerker Cantorclin Schoonmaak 21-09-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Schoonmaakmedewerker Cantorclin Schoonmaak 21-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Het is de bedoeling dat je de diverse panden langs gaat waar nodig door bijvoorbeeld ziekte, vakantie, nieuwe klant e.d. om schoon te maken. Je krijgt een auto van de zaak.

Het werkgebied is vrij breed, dus je moet wel van autorijden houden!
Je werkt vooral van maandag t/m vrijdag, de werktijden zijn al naar gelang de vraag van onze relaties maar er is ook overleg mogelijk. Het kan voorkomen dat je ook af & toe in het weekend moet werken, maar dit zal niet standaard zijn.
Je bent beschikbaar voor 20- 25 uur per week. Het lijkt je een uitdaging om onze klanten tevreden te stellen met jouw schoonmaakkunsten. Je bent "ervaren" in het schoonmaakwerk en je draait je hand niet om voor verandering van omgeving. Overal zie jij het werk liggen. Je kernwaarden zijn; flexibel, stressbestendig, betrouwbaar, representatief, collegiaal, communicatief vaardig en goede lichamelijke conditie.

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste, spontane medewerker die wij zoeken die van afwisseling in het werk houdt? Kun jij zowel in een team als zelfstandig goed werken en heb je Rijbewijs B? Reageer dan snel, wij gaan graag met jou in gesprek!

Salaris conform CAO Schoonmaak

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een kantoorpand in Arnhem een schoonmaakmedewerker voor 7,50 uur per week.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 1.50 uur per dag, totaal dus 7,50 uur per week. Starten om 17:30 uur. Er is ervaring vereist.

Het gaat om de schoonmaak van een advocatenbureau het is dus gewenst dat je er representatief uit ziet. Omdat er op dat moment ook nog werkzaamheden worden verricht.

Je werkt samen met 2 anderen maar je krijgt een eigen afdeling.

Zoek jij een vaste baan? en wil jij er voor zorgen dat de medewerkers een schone/nette werkplek hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,15 - 13,87 bruto per uur.

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €12,15 - €13,87 per uur

Je werkt 5 dagen 2 uur per dag vanaf 16:00 uur.

Het gaat om de schoonmaak van school en kinderopvang, dus lokalen, kantoren, sanitair e.d. Het betreft afstoffen, stofzuigen, dweilen en prullenbakken legen e.d..

De school en de kinderopvang zijn dagelijks open. In de vakanties is de kinderopvang ook gewoon open.

Ingangsdatum per z.s.m..

Ben jij voor langere tijd beschikbaar? Woon je in veenhuizen of directe omgeving en wil jij er voor zorgen dat de kinderen en leidinggevenden een schone speel & werkomgeving hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,15 - 13,87 bruto per uur.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor 10 uur per week voor een relatie in Groningen (Zernike) een medewerkercleanroom.

Je werkt 5 dagen in de week. Werktijd vanaf 17:00 uur. 2 uur per dag. Je kunt per direct aan de slag.

Het betreft hier cleanroomschoonmaak ook wel trage/secure schoonmaak genoemd. Dit houdt in dat je in het bezit dient te zijn van een cleanroom certificaat & GMP getraind dient te zijn of bereid bent dit certificaat te behalen. Het is schoonmaak in een steriele omgeving wat erg secuur moet gebeuren. Je werkt met andere schoonmaak middelen dan in de normale schoonmaak. Het salaris van een cleanroom medewerker ligt ook wat hoger.

De werkzaamheden zijn het schoonmaken van kantoren e.d. Af en toe wordt er gebruik gemaakt van een schrobmachine.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone, steriele werkomgeving aan de slag kunnen, woon je in Groningen of directe omgeving? en ben je in bezit van een cleanroom certificaat/GMP getraind? reageer dan vandaag nog! Wij gaan graag met je in gesprek.

Salaris € 12,75 - €14,58 per uur

Soort dienstverband: Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een Kinderdagverblijf in Stadskanaal een schoonmaakmedewerker voor 9.25 uur per week.

Je werkt van 2 dagen 2 uur per dag en 3 dagen a 1.75 uur per dag.

Het gaat om de schoonmaak van het kinderdagcentrum , dus lokalen, kantoren, sanitair e.d. Het betreft afstoffen, stofzuigen, dweilen en prullenbakken legen e.d..

Ingangsdatum per z.s.m..

Ben jij voor langere tijd beschikbaar? Woon je in Stadskanaal of directe omgeving en wil jij er voor zorgen dat de kinderen en leidinggevenden een schone speel & werkomgeving hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,15 - 13,87 bruto per uur.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een de vakantieperiode en waarschijnlijk daarna ook doorlopend in Assen meerdere gemotiveerde schoonmaakmedewerker(s) voor diverse locaties/bedrijfspanden.

Je werkt van maandag to en met vrijdag. Het aantal uren zal variëren van 2-20 uur per week, dit is in overleg.Ook de werktijden zullen divers zijn ook hiervoor is overleg mogelijk.

Om bij ons te mogen werken moet je 17 jaar of ouder zijn .

Dus afstoffen, stofzuigen, dweilen en sanitair.

Ben jij iemand die fysiek geen problemen heeft en graag wat wil (bij)verdienen? En woon je in (de buurt van) Assen, reageer dan snel, dan nemen wij contact met je op.

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt per direct voor de schoonmaak van een bedrijf in Oosterhout een gemotiveerde schoonmaakmedewerk(st)er m/v

Je werkt 1 dag per week (dag maakt niet uit) 2.5 uur per keer. De werktijd is tussen 09:00 - 16:00 uur.

Het gaat om de schoonmaak van een bedrijfspand, dus stofzuigen, dweilen, afnemen van meubilair, prullenbakken legen e.d. van de kantoren, kantine en sanitair..

Ben jij beschikbaar en zoek je nog een leuke schoonmaakbaan voor een aantal uren per maand om wat (bij) te verdienen? Woon je in Oosterhout of omgeving? Reageer dan snel, we gaan graag met je in gesprek!

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt per 1 oktober voor de schoonmaak van een bedrijf in Apeldoorn een gemotiveerde schoonmaakmedewerk(st)er m/v

Je werkt 1x per 2 weken 2.5 uur per keer. Dag in overleg en tijd kan de gehele dag indien er iemand aanwezig is (dus tussen 09:00 - 17:00 uur ongeveer) . Het gaat om de schoonmaak van een bedrijfspand, dus stofzuigen, dweilen, afnemen van meubilair, prullenbakken legen e.d. van de kantoren en sanitair..

Ben jij beschikbaar en zoek je nog een leuke schoonmaakbaan voor een aantal uren per maand om wat (bij) te verdienen? Woon je in Apeldoorn? Reageer dan snel, we gaan graag met je in gesprek!

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Salaris: €12,15 - €13,87 per uur

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt per 4 september a.s. voor een locatie (school) in Kerkenveld (drenthe)een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, 1 uur per dag. De starttijd is na 15:00 uur.

Het gaat om de schoonmaak van een school. De werkzaamheden zijn; schoonmaak van lokalen, kantine, gymzaal, toiletten en algemene ruimtes. Je moet hier alles afnemen, stofzuigen, dweilen en/of swifferen, prullenbakken legen e.d..

Het betreft een sleutelpand, wat betekend dat je minimaal 18 jaar moet zijn.

Wil jij ervoor zorgen dat de leraren en leerlingen in een schone en frisse omgeving kunnen werken en leren en woon je in Kerkenveld of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,15 - €13,87 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaker Gebouwen/kantoren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cantorclin.nl/vacature_category/schoonmaak/page/5/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.