Social Media-beheerder Stichting Welstad 01-10-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Social Media-beheerder Stichting Welstad 01-10-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Social Media-beheerder

Het Streekhistorisch Centrum organiseert allerlei activiteiten en wil graag beter zichtbaar zijn op de Social Media. We zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt on zich hiermee bezig te houden en weet hoe je effectief communiceert via Facebook en Instagram (of ons dat kan leren!)) Het leukste vinden we het als je zelf pro-actief op ons programma kunt reageren en d.m.v. filmpjes en foto's ons onder de aandacht van onze volgers kunt brengen. We hebben op dit moment 946 Facebookvolgers en 674 Instagramvolgers.


Het werk hoeft niet persé op onze locatie gedaan te worden maar mag ook thuis.

  • Start datum: 02-10-2023
  • Locatie: Ceresstraat 2, 9502 EA Stadskanaal
  • Periode: Korte klus, 3 tot 6 maanden, Voor onbepaalde tijd.
  • Plaats: Stadskanaal.
  • Werksoorten: Kunst en cultuur.

Streekhistorisch Centrum

Het Streekhistorisch Centrum verzamelt van alles over de geschiedenis van de Kanaalstreek en Westerwolde. Al die foto's, documenten, boeken, voorwerpen etc. bewaren we in ons archief. We maken er exposities over en organiseren ook aan de streekgeschiedenis gerelateerde activiteiten. Daarbij kunnen we niet zonder vrijwilligers om ons te helpen bij het registreren van onze collectie, het ontvangen van bezoekers en te zorgen dat het gebouw en de tuin er netjes uitziet. We hebben ook een dependance in Sellingen waar we bezoekers over de geschiedenis van Westerwolde vertellen. Kom jij ons helpen?

Reageren

Heeft u interesse?

Vul dan het onderstaande formulier in: je kunt dan reageren waarbij er tevens gratis een account voor je word aangemaakt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIct Beheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vip.welstad.nl/vacatures/social-media-beheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: