Stage BOL Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg Soozijn 02-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Stage BOL Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg Soozijn 02-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

  • 085 - 07 12 207 Logo SoozijnLogo Soozijn

Stage BOL persoonlijk begeleider

Plaats: Valthermond
Opleiding: Persoonlijk begeleider Specifieke Doelgroepen (Niveau 4)
Functie voor: Stage BOL Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
Leer/Werkomgeving: Beschermd wonen
Voor onze woon - zorgboerderij bieden wij een aantal BOL stageplekken.

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar:

Als beginnend persoonlijk begeleider, werk je met volwassenen (vanaf 18 jaar) met bijkomende problemen. Denk hierbij aan complexe - vaak meervoudige - geestelijke problematiek. Bewoners hebben veelal een combinatie van een verstandelijke beperking, psychosociale problematiek, zorg- en hulp mijdend gedrag en een daaraan verbonden problematiek, zoals bijvoorbeeld een verslaving.

Jij begeleidt onze cliënten naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Jij zorgt ervoor dat zij volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Wat jij belangrijk vindt? Nabijheid, gezelligheid, vertrouwen en een huiselijke sfeer. Wil jij een afwisselende en boeiende stageplek? Waar geen dag hetzelfde is? Zit jij in het tweede of derde leerjaar van de opleiding?
Kom dan ons team versterken bij Soozijn!

Over SoozijnOver Soozijn

Over Soozijn
Soozijn heeft een duidelijke eigen visie, ontwikkeld door . Daarin neemt de individuele cliënt, met diens eigen specifieke kwaliteiten, een centrale plaats in. Je kiest het huis dat bij jou past, voor de sfeer en de omgeving, is haar filosofie. Want alleen dán kun je zijn wie je bent. Daar staat Soozijn voor: je kunt hier zó zijn.
Wij kijken wat je nodigt hebt en bieden wat daarop aansluit. We stimuleren zelfredzaamheid en zelfontplooiing. We werken - samen met de cliënten - volgens een begeleidingsplan. Iedereen werkt hier aan zijn of haar individuele doelen. Op die manier kan de cliënt ook stappen zetten. Zodat ze hun leven op orde krijgen en eventueel kunnen uitstromen. Soozijn kan zo een opstap zijn naar terugkeer in de samenleving, met meer zelfstandigheid en ambulante begeleiding.
Bij Soozijn heerst een familiale sfeer en heeft men niet het gevoel in een instelling te verblijven. : Die vertrouwde, huiselijke sfeer is heel essentieel in onze visie. Wel heeft iedereen ook een eigen plek om zich te kunnen terugtrekken. Wij bieden een structuur met rust, ruimte, regelmaat, reinheid en respect.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op onze woon - zorgboerderij in Valthermond. Hier wordt begeleiding geboden aan maximaal 24 volwassenen met een verstandelijke beperking, psychosociale problematiek, zorg- en hulp mijdend gedrag en daarbij horende problematiek, zoals een verslaving. De bewonerspopulatie is divers qua leeftijd, achtergrond en zorgvraag. Begeleiding omvat zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding van bewoners. Je wordt onderdeel van een team van 18 collega's dat bestaat uit meewerkend begeleiders, manager en ondersteuners op verschillende vakgebieden die allen werkzaam zijn op de locatie. Binnen Soozijn werken we met een zelfstandig team. We verwachten van onze medewerkers dat zij goed kunnen samenwerken en proactief en zelfstandig kunnen handelen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met , , tijdens kantooruren te bereiken via, tel: 085 - 071 22 07 of .
Solliciteren
Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar: .
Om bij Soozijn in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring omtrent Gedrag verplicht en vergewisplicht IGJ van toepassing.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieValthermond, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://soozijn.nl/vacatures/stage-bol-persoonlijk-begeleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.