Tekstschrijver Lrt Media 08-04-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Tekstschrijver Lrt Media 08-04-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

  • Telefoonnummer: 085 - 065 41 98 (Ma-Vr: 10:00-17:00)

  • E-mailadres:

Navigatie

Tekstschrijver & copywriter Stadskanaal

Heeft u in Stadskanaal een deskundige SEO-tekstschrijver nodig? Dan is TextMakelaar u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webcontent, zoals productteksten voor webshops, blogartikelen of persberichten. Daarbij is iedere tekst die onze tekstschrijvers en copywriters opleveren SEO-proof.

Tekstbureau Stadskanaal

TextMakelaar is een virtueel tekstbureau en onze ervaren schrijvers werken met veel passie en plezier door heel Nederland. Ook in Stadskanaal kunt u dus van onze expertise gebruik maken. Doordat wij met een collectief van schrijvers werken, is er voor iedere tekst wel een geschikte tekstschrijver of copywriter in huis. Zo kan TextMakelaar een hoge kwaliteit bieden tegen een schappelijke prijs. Bovendien kunnen wij onze teksten in korte tijd aanleveren, ook wanneer het gaat om grote hoeveelheden.

Offerte aanvragen

Al onze schrijvers zijn zeer ervaren in het schrijversvak en nemen u graag het schrijfwerk uit handen. Wilt u uw webcontent in Stadskanaal door ons laten verzorgen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier en of neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 085 - 065 41 98 of via email op . Wij schrijven al kwaliteitsteksten voor €0,04 per woord en voor €0,05 per woord kunnen wij een spoedopdracht tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen leveren.

Wij schrijven onder andere teksten voor..

email

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekstschrijver
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.textmakelaar.nl/groningen/stadskanaal.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.