Toezichthouder Facilicom 24-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Toezichthouder Facilicom 24-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Toezichthouder COA Ter Apel

Samen met collega's zorgen voor een fijne, veilige woonomgeving. Jij doet het! Zo maak je het verschil voor mensen in een moeilijke situatie.

20 tot 30 uur per week

Toezichthouder COA Ter Apel

20 tot 30 uur per week

Je wilt bij Trigion City 360 werken, omdat je …

 • altijd je salaris op tijd uitbetaald krijgt.
 • terechtkomt in een familiebedrijf waarin we aandacht hebben voor jou en je ontwikkeling.
 • toeslagen bovenop je salaris krijgt als je in de nacht en in het weekend werkt. Deze is 10% van je bruto salaris als je in de avond werkt, 20% als je in de nacht werkt en 35% als je in het weekend en op feestdagen werkt.
Dé gastheer/-vrouw van het asielzoekerscentrum (COA) in Ter Apel. Dat is jouw rol als toezichthouder! Jij staat klaar voor bewoners en bezoekers. Je beantwoordt hun vragen, bewaakt de rust in het gebouw en voorkomt overlast. Zorgen dat mensen fijn kunnen wonen en zich thuis voelen.
Jouw werkdag bij het COA in Ter Apel
Op de receptie ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je heet ze welkom, checkt eventueel hun identiteit en maakt ze wegwijs in het gebouw. Zie je een opvallende situatie of is er overlast? Dan spreek je mensen aan op hun gedrag, om zo problemen te voorkomen.
Dreigt een situatie toch uit de hand te lopen? Dan roep je de beveiligers erbij. Met hen werk je nauw samen. Zie je zelf als een extra paar oren en ogen van deze collega's. Aan het einde van je dienst breng je verslag uit van de situaties die zich hebben voorgedaan. Goed om te weten: je draait vooral avond-, nacht- en weekenddiensten.
De diensttijden zijn van 07:00 tot 15:00, 15:00 tot 23:00 en van 23:00 tot 07:00. Op enkele locaties kunnen de diensttijden afwijken.
Extra mooi aan jouw baan als toezichthouder COA
 • Je volgt een opleiding van 5 dagen waarin je wordt klaargestoomd voor je functie. Deze dagen krijg je doorbetaald! Hierna kun je meteen aan de slag.
 • Wil je jezelf ontwikkelen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je binnen Trigion doorgroeien tot bijvoorbeeld boa of beveiliger. Wij betalen je opleiding!

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 • Een bruto-uurloon van €14,49 per uur.
 • Een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren een vast contract.
 • 13 keer salaris per jaar.
 • Onregelmatigheidstoeslagen, waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per km (tot een max. van 45 km per enkele rit).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Wie je bent

Jij straalt gastvrijheid uit! Je gaat graag met mensen in gesprek, luistert aandachtig en weet je rust over te brengen. Is het nodig om mensen aan te spreken? Dan doe je dat op een prettige, maar duidelijke en overtuigende manier. Daarbij sta je sterk in je schoenen en bewaar je het overzicht, ook in stressvolle situaties. Bovendien ben je in staat veel te lopen en ben je 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar.

 • heb je minimaal mbo 2-niveau
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring. Dat kan in alle sectoren en vakgebieden zijn.
 • ben je minimaal 18 jaar, zodat je in de avonden en nachten mag werken.
 • beheers je de Nederlandse taal goed. Ook kun je in het Engels instructies geven en het gesprek aangaan met bewoners.
 • woon je binnen een straal van 55 km van Ter Apel en kun je je werkplek zelfstandig bereiken. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Solliciteer interactief via onze game!
Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als toezichthouder bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.
Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.
 • Voor deze functie heb je een VOG nodig.

Brigitte de Groot

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

16 - 30 uur

€ 2.260,44 per maand

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]2260 – 2260
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002qo9FIAQ/Toezichthouder-COA-Ter-Apel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.