unknown Stichting Garantieregelingen CBW 05-06-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. unknown Stichting Garantieregelingen CBW 05-06-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

CBW-erkend is een onderdeel van INretail

Prummel Meubelen

Poststraat 33, 9501 ER Stadskanaal

  • https://www.prummelmeubelen.nl

Over Prummel Meubelen

Prummel Meubelen is gevestigd in Stadskanaal en is CBW-erkend. Prummel Meubelen is actief op het gebied van Meubelen. Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres Poststraat 33, 9501 ER te Stadskanaal .
Heb je vragen over de producten of dienstverlening van Prummel Meubelen? Bel dan . Je kunt ook de website bezoeken op https://www.prummelmeubelen.nl . Ook kan je een e-mail sturen naar .

Openingstijden

Maandag: Onbekend Dinsdag: Onbekend Woensdag: Onbekend Donderdag: Onbekend Vrijdag: Onbekend Zaterdag: Onbekend Zondag: Onbekend Prummel Meubelen CBW erkende Meubelen in Stadskanaal

Veelgestelde vragen Meubelen

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende woonwinkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoper Meubelen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cbw-erkend.nl/bedrijven/prummel-meubelen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.