Verzorgende IG Zorggroep Meander 01-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 01-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - thuiszorg Stadskanaal

Publicatiedatum: 01-05-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.256,53 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 11077 locatie: Stadskanaal e.o. Sluitingsdatum: 22-05-2024 Uren: 4-24

Ligt jouw hart bij het werken in de thuiszorg en werk je graag samen met gedreven collega's? Dan is dit dé baan voor jou!

Verzorgende IG in de thuiszorg
Als Verzorgende IG ben jij een onmisbare schakel in de verzorging aan onze cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit van zorg en een veilige leefomgeving voorop staan. Met je professionele en warme persoonlijkheid ben je goed in staat cliënten te verzorgen en begeleiden in uiteenlopende situaties. Jij verleent zorg aan jong en oud en werkt met cliënten die problemen hebben op cognitief gebied, maar je verleent ook of palliatief terminale zorg. Kortom: je bent er voor iedereen die zorg nodig heeft. Vanwege de steeds wisselende zorgvragen blijft de thuiszorg erg dynamisch werk. Door jouw proactieve houding ben je in staat het beste uit jezelf en anderen te halen. Dit kan betekenen dat je een cliënt ondersteunt in het oppakken en vergroten van zelfzorg of dat je de Verpleegkundige informeert over belangrijke ontwikkelingen bij de cliënt. Je biedt een luisterend oor en hebt aandacht voor de wensen van de cliënt. Je ziet vaak mogelijkheden tot verbetering of vernieuwing, hierin kan en mag jij ook kritisch zijn. Zelfstandig beslissingen nemen is voor jou geen probleem, maar je weet je collega's ook te vinden als er wel overleg nodig is.

Kortom: een afwisselende baan met veel vrijheid en waar je zoveel mogelijk eigen invloed hebt op je werk.

Jouw werkplek
Thuiszorg Stadskanaal is werkzaam in verschillende wijken in de regio Stadskanaal tot aan Pekela, waar ook PTZ wordt gegeven. Samen met jouw collega's bouw je mee aan verandering en vernieuwing in de zorg. Binnen de teams hangt een sfeer waar ruimte is om te sparren en elkaar te stimuleren tot verrassende inzichten en bereidheid elkaar te helpen.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.466,72 tot €3.256,53 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 4 tot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3).
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.
 • Jij staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG (ervaring is geen vereiste).
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken, waarbij het van belang is dat je ook in de weekenden beschikbaar bent.
 • Jij kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en collega's, je gaat het gesprek niet uit de weg.
 • Je kunt snel schakelen, bent flexibel, kijkt vooruit en denkt innovatief.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Jantina Niemeijer, Teammanager via of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---thuiszorg-stadskanaal-11077

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.