Verzorgende IG Zorggroep Meander 29-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 29-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG parkheem en Parkstee

Publicatiedatum: 28-05-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.256,53 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 11191 locatie: Stadskanaal Sluitingsdatum: 21-06-2024 Uren: 20-28

Verzorgende IG - Parkheem en Parkstee
Ben jij de frisse wind met een positieve en flexibele instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven? Dan is dit de baan voor jou!
Verzorgende IG - in Woonzorgcentrum Parkheem en Parkstee

Binnen Parkheem en Parkstee zijn wij op zoek naar verzorgende IG medewerkers die ingezet willen worden op PG of somatiek. Parkheem is bij ons de PG afdeling en Parkstee de somatiek afdeling.

Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voor onze bewoners en cliënten voorop staan. Wij bieden jou een boeiende en afwisselende baan waarbij jij oog hebt voor het levensverhaal van elke bewoner of cliënt. Hierbij voer jij zorgtaken en medische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Je bent ondernemend en gaat voor goede kwaliteit van zorg. Daarnaast begeleid en stimuleer je de cliënt en/of mantelzorger bij dagelijkse activiteiten. Dit alles doe je volgens het zorgleefplan, zodat de cliënt zo lang mogelijk de regie over het leven kan houden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je herkent veranderingen van de bewoner en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Je bent gastvrij en hebt een proactieve houding.

Kortom: een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij de zorg, het wonen en welzijn van onze bewoners voorop staat.

Jouw werkplek 'We doen het samen!'' Dat is het motto in Parkheem. Het is bovendien een locatie waar gezelligheid voorop staat. Dus er zijn veel activiteiten, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse barbecue en/of de gezellige kerstborrel. Parkheem ligt aan de rand van het Julianapark. Met uitzicht op een kinderboerderij en school is er altijd iets te zien. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners een goede dag te geven! Samen met jou wordt er gekeken op welke afdeling je aan het werk gaat.
Wat krijg je van ons?

 • Een brutosalaris van €2.466.72 tot €3.256.53 conform FWG 35
 • Een passend contract voor 20 tot 28 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een diploma van een gelijkwaardige opleiding;
 • Je kunt duidelijk communiceren;
 • Je bent geduldig, eerlijk en flexibel.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.


Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met één van de via of Jolien Selie via of met Tina Doornbos, Consulent Werving & Selectie via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig-parkheem-en-parkstee-11191

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.