Werkgeversadviseur Gemeente Stadskanaal 28-02-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Werkgeversadviseur Gemeente Stadskanaal 28-02-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Logo van Gemeente Stadskanaal

De organisatie bestaat uit ongeveer 250 betrokken medewerkers. Het team Werk maakt onderdeel uit van de afdeling Maatschappelijke Zaken en bestaat uit 21 medewerkers, die werken volgens de visie inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar duurzame baankansen.

Wij zijn op zoek naar structurele invulling voor een Werkgeversadviseur voor 28 uur per week

Werkgeversadviseur

28 uur

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Er zijn veel vacatures en minder werkzoekenden. Hierdoor is de functie van werkgeversadviseur ook veranderd. Het gaat in mindere mate om acquisitie van vacatures en in toenemende mate om aan te kunnen sluiten bij de arbeidsmarktvraagstukken van werkgevers.

Onze werkgeversadviseurs zijn binnen het team Werk de meest vooruitgeschoven post richting werkgevers. Ze verdiepen zich in de leefwereld van de werkgever en anticiperen daarop met onze dienstverlening. Met een duidelijk aanbod aan producten en diensten zijn ze de partner op onze arbeidsmarkt. Ze luisteren goed naar wat een werkgever wil, denken mee, zijn een sparringpartners en klankbord voor hem. Zoeken de vraag achter de vraag en spelen hierop in met passende dienstverlening. ze sluiten aan bij wat de werkgever bezighoudt. De aanleiding kan een vacature zijn, maar kan ook op een ander vlak liggen. Zoekt hij arbeidsmarktinformatie over wat er in zijn sector gaande is? Heeft hij zelf een kandidaat gevonden en wil hij weten of er- en zo ja, welke gemeentelijke regelingen er zijn? zij geven de juiste informatie en waar ze kunnen en ontzorgen ze de werkgever. Binnen dit team is er ruimte voor uitbreiding.

Ben jij die betrouwbare partner die dit topteam komt versterken? Die werkgevend Stadskanaal met raad en daad kan bijstaan bij arbeidsmarktvraagstukken. Weet jij wat het vraagt om mensen die op dit moment moeilijk aan het werk komen toch te koppelen aan een werkgever met duurzaam resultaat en heb je kennis en/of affiniteit met het duurzaam matchen van de doelgroep statushouders? Dan zoeken we jou!

Wat breng je mee

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Affiniteit met verschillende culturele achtergronden;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Een bruggenbouwer die in korte tijd een eigen netwerk heeft gebouwd en dit onderhoudt;
 • Iemand die voldoet aan de bij de functie behorende competenties, waarbij resultaatgericht, creatief, ondernemend, klantgericht en samenwerken de belangrijkste zijn;
 • Je hebt kennis van de lokale arbeidsmarkt, mobiliteit en re-integratie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij

Uiteraard een uitdagende functie voor 28 uur per week, ontwikkelmogelijkheden, leuke collega's, een fijn werkklimaat en een passend salaris. De functie kent een aanloop- en een functieschaal (respectievelijk schaal 8 en schaal 9) met een maximum salaris van € 4752,-- als je fulltime (36 uur per week) werkt. Daarnaast zijn er uitloopperiodieken die worden toegekend op basis van je functioneren met een maximum van € 5012,--. Vanaf 1 oktober 2024 wordt het salaris verhoogd met 1,25%.

In de regel krijg je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je aansluitend een vaste arbeidsovereenkomst.

Wij investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden daarmee opleidingen en trainingen, waaronder die van GoodHabitz. Wij kennen moderne arbeidsvoorwaarden met een individueel keuze budget ter hoogte van 17,05% van je salaris. Er is mogelijkheid om flexibel om te gaan met werkdagen en hybride te werken. Hiervoor ontvang je ook een vergoeding.

Informatie

Als je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met , Werk. Zij is te bereiken via het nummer . De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Solliciteren kan in digitale vorm door een sollicitatiebrief met motivatie en cv via e-mail te sturen aan . In de mail graag vacaturenummer Z-24-130564 vermelden. De uiterlijke reactietermijn is tot en met zondag 10 maart. De gesprekken zijn op 26 maart.

Liever geen acquisitie.

Direct Solliciteren

Werkgeversadviseur

 • Organisatie: Gemeente Stadskanaal
 • Afdeling: Maatschappelijke Zaken
 • Dienstverband: 28 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRe-integratieconsulent
Indicatie salaris (min – max]5012 – 5012
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature?tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Baction%5D=single&tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Bcontroller%5D=JobOpenings&tx_windjobopenings_windjobopeningssingle%5Bjob%5D=175&cHash=779da4b4ad6642b6a96bfe3253ce1b04

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: