Chauffeur belader IQ Select 04-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Chauffeur belader IQ Select 04-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een van de grotere spelers in het afvaltransport en kenmerkt zich door de persoonlijke en gezellige werksfeer waarbij jij je als chauffeur belader kunt ontwikkelen. Daarnaast staan zij bekend als een sterk groeiende afvalspecialist, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit bedrijf werkt met goed en veilig materiaal en er heerst een zeer fijne werksfeer.

Wat ga jij doen?

Als allround chauffeur ben jij samen met jouw collega verantwoordelijk voor het ophalen van al het bedrijfsaval en vuilcontainers in de regio. Samen met jouw collega wissel jij af met het rijden en beladen. Belangrijk is dat je fysiek goed in orde bent. Jouw werkdag als chauffeur belader begint rond 06:00 uur en je bent vaak voor het avondeten weer thuis. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, maar soms ook op zaterdag, uiteraard wordt dat eerst met je overlegd! 

Dit prachtige werk wordt gekenmerkt door afwisseling en collegialiteit. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen en breed inzetbaar te maken. Zo krijg je de mogelijkheid om op verschillende voertuigen aan de slag te gaan.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de chauffeur belader die wij zoeken? Ben jij van maandag tot en met vrijdag en af en toe op zaterdag beschikbaar? Stuur dan je cv naar apeldoorn@iqselect.nl of bel naar 055-3039999. 

Vacature eisen

  • Rijbewijs C,
  • Code 95
  • Bestuurderskaart
  • Goede fysieke gesteldheid 

 

FunctietitelLaders En Lossers
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensapeldoorn@iqselect.nl , 055 - 3039999 http://otys.iqselect.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=134956146&t=101&cid=IQSE-NL&vid=3748540771

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.