Vrachtwagenchauffeur IQ Select 25-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 25-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Wie is de opdrachtgever?

Een van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland voor geconditioneerde en gekoelde producten, gespecialiseerd in transport en warehousing. De onderneming beschikt over een wagenpark van meer dan zeshonderd vrachtwagens. Op locatie waar jij gaat werken, rijden meer dan zeventig vrachtwagens en een aantal bakwagens. De opdrachtgever zoekt in de omgeving van Stadskanaal een vrachtwagenchauffeur die graag overdag wil rijden.

Wat ga jij doen?

Je verzorgt als vrachtwagenchauffeur de winkeldistributie van koel- en versproducten, waarmee je supermarkten gaat bevoorraden. Het laden van de vrachtwagen doe jezelf, bij het lossen word je geholpen door het supermarktpersoneel.  Jij draagt zorg voor de tijdige levering van de producten bij de klant. Lege emballage neem jij weer mee retour in je vrachtwagen. Je rijdt door heel Nederland,  lost 3 á 4 adressen per dag en krijgt vaste routes toegewezen. In deze functie van vrachtwagenchauffeur kun je ervoor kiezen om vroeg te beginnen of juist wat later op de dag. Je werkt om de week op zaterdag. En ondanks dat het om een onderneming van grote omvang gaat, heerst er een informele sfeer.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken en ben je op zoek naar een vaste baan bij een goede en leuke werkgever? Reageer dan snel via de mail apeldoorn@iqselect.nl of per telefoon op het nummer 055-3039999. 

Vacature eisen

  • Rijbewijs CE + code 95
  • Bestuurderskaart
  • In het bezit van eigen vervoer
  • Flexibele instelling

 

FunctietitelVrachtwagenchauffeurs
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensapeldoorn@iqselect.nl , 055 - 3039999 http://otys.iqselect.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=136776744&t=101&cid=IQSE-NL&vid=3748561591

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.