Commercieel Medewerker Binnendienst Gemeente Stadskanaal 07-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Gemeente Stadskanaal 07-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Hoe word je een commercieel medewerker binnendienst?

Om commercieel medewerker binnendienst te worden, moet je aan een aantal eisen voldoen die bedrijven willen dat hun medewerkers hebben. Veel bedrijven vereisen dat je goede communicatieve vaardigheden en het vermogen hebt om te overtuigen, aangezien deze baan gerelateerd is aan het gebied van commerciële zaken. Daarom moet je ook klant- en servicegericht zijn. Georganiseerd zijn is ook een belangrijke eigenschap die je in de meeste van deze functies moet toepassen, aangezien je veel klanten zult behandelen met bijbehorende papieren en andere zakelijke aangelegenheden. Affiniteit met technologieën en machines is een must, aangezien de meeste zakelijke zaken die je moet regelen, computers en andere elektronische apparaten vereisen, zodat je deze kunt beoordelen. Er zijn ook werknemers aspecten die niet vereist zijn, maar die je een concurrentievoordeel geven bij het solliciteren. Voorbeelden hiervan zijn het vermogen om meerdere talen te spreken die verband houden met zakelijke interacties met bedrijven. Het hebben van een MBO of HBO is soms vereist door bepaalde bedrijven, terwijl het soms alleen maar een bonus is op je cv.

Taken en plichten voor commerciële medewerkers

De taken die je moet doen verschillen per functie in dit werkveld. Zo heeft een commercieel medewerker binnendienst een flink aantal taken. Het adviseren van klanten, het maken van field sales overeenkomsten, het voeren van verkoopgesprekken en het maken van leads, het afhandelen van klachten van klanten, het bewaken van de tevredenheid van het personeel en sales field support zijn slechts enkele van de vele taken die je als commercieel medewerker binnendienst moet doen. De meest voorkomende taak onder de banen die verband houden met het gebied van commerciële zaken, is altijd het omgaan met klanten.

Een functie vinden en solliciteren

Solliciteren naar een functie als commercieel medewerker is tegenwoordig vrij eenvoudig. Dat komt omdat je verschillende soorten platforms kunt gebruiken, zoals internet. Deze websites presteren zeer vergelijkbaar met een uitzendbureau, omdat het fungeert als een middenweg om werkzoekenden in contact te brengen met vacatures van bedrijven.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://regels-stadskanaal.nl/een-baan-als-commercieel-medewerker-binnendienst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: