Service Adviseur Greven Bedrijfswagens 02-03-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Service Adviseur Greven Bedrijfswagens 02-03-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Service Adviseur (24 uur)

WIE ZIJN WIJ?

Greven Bedrijfswagens is een sterk groeiende organisatie gevestigd in Stadskanaal. In de laatste 5 jaar is Greven Bedrijfswagens met 20.000 m2 aan voorraad uitgegroeid tot de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland met ruim 600 jonge bedrijfswagens op voorraad. Dit varieert van een Volkswagen Caddy tot de grootste Mercedes Sprinter. Daarnaast hebben we sinds vorig jaar ook een sterk groeiende voorraad met personenauto's. Ondanks de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt heerst er no-nonsense cultuur waarin iedereen elkaar kent en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We zoeken iemand voor de langere termijn, daarom investeren we ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

WAT GA JE DOEN?

Voor onze afdeling Aftersales zijn op zoek naar uitbreiding. Wij zijn op zoek naar een extra Service Adviseur voor 24 uur per week. Dit houdt in dat je onze klanten adviseert en te woord staat in het geval van een ongemak. Binnen de Automotive hebben we namelijk te maken met technische voertuigen en helaas valt een defect onderdeel nooit volledig uit te sluiten.

Om onze klanten zoveel mogelijk zekerheid te geven kunnen ze bij de aanschaf van een bedrijfswagen of personenauto een garantiepakket afnemen. Deze pakketten hebben wij ondergebracht bij een externe partner die volledig gespecialiseerd is op dit gebied. Deze partner is in principe ook het eerste aanspreekpunt voor de klant wanneer er een probleem ontstaat en in de meeste gevallen wordt het opgelost zonder dat wij hierbij ingeschakeld worden. Er zijn altijd uitzonderingen op de regel of gevallen die vragen om maatwerk en daarvoor wil onze partner dan graag met iemand van ons overleggen. Die persoon ben jij! Je gaat je verdiepen in verschillende casussen en weet daarbij het beste advies te geven. Hierbij weet je de juiste balans te vinden tussen het belang van ons bedrijf en het belang van de klant.

Verder hebben we de afspraak dat we klanten uit de buurt zoveel mogelijk zelf helpen. We hebben in de loop der tijd een groot aantal vaste klanten opgebouwd in de regio en gelukkig kunnen we deze nog altijd met een persoonlijke aanpak zelf te woord staan. Dit contact pak jij op en je zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk in onze eigen werkplaats terecht kan om zijn/haar defect te verhelpen. Hiervoor is dus nauw contact met onze Werkplaatschef dan ook erg belangrijk. Ook met de Verkopers heb je korte lijntjes en overleg je regelmatig over servicegevallen.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Een enthousiast en jong team van collega's om mee samen te werken;
 • Een salaris tussen de €2600 en €3400 bruto per maand (o.b.v. fulltime);
 • Standaard 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Aanvullende werkzaamheden op basis van behoefte en interesse, denk hierbij aan Transportplanning en/of het ondersteunen van de Inkoop backoffice;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels cursussen en/of opleidingen;
 • Een waardevolle positie binnen de grootste bedrijfswagendealer van Nederland!

WAT NEEM JIJ MEE?

Wij zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke persoonlijkheid. Ervaring met vergelijkbare werkzaamheden en het hebben van autokennis zien wij als een pré! Voor de rest vragen wij:

 • MBO 4/HBO werk- en denkniveau;
 • Volledige beheersing van de Nederlandse taal, ook in geschrift;
 • (minimaal) Rijbewijs B;
 • Je bent stressbestendig;
 • Motivatie om iedere dag enthousiast aan de slag te gaan;

Is je interesse gewekt en wil je graag aan de slag gaan bij de grootste bedrijfswagenspecialist van Nederland? Wij komen graag met je in contact! Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Mail jouw CV + korte motivatie naar

Stuur dan ook een mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Adviseur Bedrijfswagens
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://grevenbedrijfswagens.nl/vacatures/service-adviseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.