Docent tekenen en beeldende vorming (2e graads) Randstad 29-09-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Docent tekenen en beeldende vorming (2e graads) Randstad 29-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een baan als docent tekenen en beeldende vorming? Reageer dan snel op deze vacature!

wat bieden wij jou
  • €3001,- tot €4573 o.b.v. fulltime
  • Docent tekenen en beeldende vorming
  • Tijdelijke functie ter vervanging van ziekte
  • Winschoten
  • Leuke werksfeer!
  • fulltime
wie ben jij

Je moet onze kernwaarden van deze school delen, namelijk samenwerken en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Ook is het belangrijk dat je gericht bent op groei en resultaten, met een sterke focus op veiligheid en kwaliteit. Het is cruciaal dat je betrokken bent bij de leerlingen en de school als geheel. Om te solliciteren, is een lesbevoegdheid van minimaal tweedegraads vereist. Als dit op jou van toepassing is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van het team.

wat ga je doen

Als leraar bij het Dollard College, Pontis-vestiging, ben je verantwoordelijk voor het onderwijzen van onderbouwstudenten (klas 1, 2 en 3). Je werkt nauw samen met collega-docenten om het vakgebied te verbeteren en stimuleert actief het zelfstandig leren van leerlingen, waardoor ze zowel academisch als persoonlijk kunnen groeien. Je moedigt studenten aan om hun potentieel te maximaliseren en neemt deel aan diverse schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten naast je begeleidingsrol.

waar ga je werken

De vestiging Pontis in Winschoten biedt onderwijs aan ca. 1200 leerlingen van gymnasium, atheneum, havo, vmbo en isk. In de onderbouw bieden we ook vwo tweetalig onderwijs aan. Persoonlijke aandacht voor en begeleiding van leerlingen vinden wij belangrijk. Er is bovendien veel aandacht voor culturele en sportieve activiteiten.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelDocent Tekenen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensminne.braaksma@nl.randstad.com , 623392223 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ejyYTie20uXmde288mIi

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.