Instructeur Praktijkonderwijs DOK 4 27-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Instructeur Praktijkonderwijs DOK 4 27-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Instructeur Praktijkonderwijs

Heb jij ervaring in de bouw of techniek en lijkt het je een mooie uitdaging om met jouw kennis en vaardigheden bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie vakmensen? Wordt instructeur praktijkonderwijs in het MBO.

Wij zijn Dok4, uitzendbureau in de bouw, techniek en het onderwijs. Voor diverse opleiders in Noord-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste instructeurs.

Jouw uitdaging

In de rol van instructeur praktijkonderwijs geef je les aan MBO-studenten. Je begeleidt de leerlingen bij het aanleren van vaardigheden en technieken die zij nodig hebben in hun latere beroep. Daarbij zorg je voor een veilige en gestructureerde leeromgeving zodat dat de leerlingen zich op hun gemak voelen.

Je geeft les in de werkzaamheden binnen jouw specifieke ervaringsgebied en het gebruik van de bijbehorende gereedschappen en machines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van studenten tijdens de praktijklessen en het toetsen van hun prestaties.

Als instructeur praktijkonderwijs beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo ben je in staat om op een duidelijke en heldere manier jouw ervaring over te brengen. Daarnaast heb je ook voor elke student. Je ziet wanneer studenten extra begeleiding nodig hebben en helpt ze bij het ontwikkelen van hun talenten.

Profiel

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de bouw of techniek.
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs en het begeleiden van studenten.
  • Je bent in staat om kennis en vaardigheden op een duidelijke manier over te brengen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het geven van praktijklessen.

Ons aanbod

Bij Dok4 helpen we je graag met de volgende stap in je carrière. Met onze achtergrond in de bouw, techniek en het onderwijs werken we voor meerdere onderwijsinstellingen die graag een instructeur praktijkonderwijs aan hun team toevoegen.

Heb jij interesse om jezelf te ontwikkelen in het onderwijs en wil je graag meer weten over de functie?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInstructeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://dok-4.nl/vacature/instructeur-praktijkonderwijs/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.