Junior Hypotheekadviseur De Hypothekers Associatie 29-06-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Junior Hypotheekadviseur De Hypothekers Associatie 29-06-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Leuk dat je interesse hebt om te werken bij De Hypotheker!


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren voor "Junior Hypotheekadviseur Stadskanaal"

Junior Hypotheekadviseur Stadskanaal

Werken bij De Hypotheker betekent dat je elke dag bijdraagt aan een onbezorgd leven voor onze (potentiële) klanten én dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling. Jij en je ambitie krijgen veel ruimte en vrijheid. Maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk voor ons. Samen werken we elke dag aan het verder verbeteren van onze dienstverlening en jouw kwaliteiten. Dat doen we met elkaar, want jazeker, samen zijn wij De Hypotheker!

Wat beteken jij voor je klant?

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig advies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant écht behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk. Dat doe je proactief en nauwkeurig, omdat je altijd streeft naar het leveren van kwaliteit.

Daarnaast bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.

Met jouw inzet en skills zorg jij voor een optimaal en onafhankelijk advies aan jouw klant, zodat jouw klant de beste keuze maakt voor een onbezorgd leven in een zorgeloos (t)huis.

  • Jouw kracht: complexe vraagstukken begrijpelijk maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Jouw advies is precies waar je klant behoefte aan heeft. Als junior krijg je natuurlijk de ruimte en training deze skills te ontwikkelen.
  • Met je geldige Wft-diploma's (en wellicht ook je PE-certificaten) krijgt jouw klant écht deskundig advies.

Wat levert het jou op?

Natuurlijk mag je een marktconform salaris verwachten. We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek alles over salaris, vrije dagen en je werkzaamheden. Afhankelijk van jouw werkervaring en bezit van Wft-diploma's is een denkbaar traject om bij De Hypotheker Stadskanaal te starten als Commercieel Assistent. Jij krijgt zo de kans je te ontwikkelen naar de functie van (junior) Hypotheekadviseur. Samen bespreken wij hoe én op welk tempo jij naar deze mooie functie toegroeit.

Ons aanbod is afhankelijk van jouw ervaring en de vestiging waar je gaat werken. Wat we wel alvast met je kunnen delen: we willen graag dat jij, op jouw manier, succesvol en blij bent. Daarom doen we elke dag ons best voor jouw werkplezier en ontwikkeling. Zo organiseren we regelmatig gezellige borrels en zorgen we met onze Summer Camp en Hypotheker Academie dat je kan blijven leren. Elke dag. Daarnaast krijg je er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega's bij.

Over De Hypotheker Stadskanaal

We hechten als marktleider veel waarde aan het vertrouwen dat meer dan een miljoen klanten al jaren in ons heeft. Onze kernwaarden lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen geven ons het karakter waar we trots op zijn. Samen met 800 collega's op 180 vestigingen werken we elke dag aan het verbeteren van onze kwaliteit en service. We zijn ambitieus en willen blijven groeien. Maatschappelijk zijn we betrokken en steunen we het Oranje Fonds.

Werken bij onze vestiging betekent werken in een gezellig team. Geen dag is hetzelfde, omdat je op verschillende vestigingen werkt. Elke dag werk jij met veel plezier aan je eigen ontwikkeling en blije klanten.

Titel: Junior Hypotheekadviseur Stadskanaal

Locatie: Lilienthalplein 27, 9501 XP, Stadskanaal

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opleidingsniveau: HBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHypotheekadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://solliciteren.hypotheker.nl/apply/junior-hypotheekadviseur-stadskanaal/43romc/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: