Lid Koninklijke Onderhoud NL SealteQ 03-08-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Lid Koninklijke Onderhoud NL SealteQ 03-08-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Injectiespecialist Geo-techniek - SealteQ

Injectiespecialist Geo-techniek

Bij SealteQ werken de beste vakspecialisten. Wil jij ook werken aan de mooiste projecten, met leuke collega's, het beste materiaal en een goed salaris? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over SealteQ SLS

SealteQ SLS is onderdeel van de SealteQ Group en biedt specifieke oplossingen voor het verbeteren van dragende functies van funderingen. Het gaat zowel om funderingen van gebouwen als om funderingen van infrastructurele werken. Wij zorgen voor bodemverbetering door injectietechnieken toe te passen. Dit doen we op een innovatieve en milieubewuste manier. Benieuwd naar onze projecten? Kijk dan eens op onze website: sealteq.nl/projecten.

Werkzaamheden

Als injectiespecialist ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van injectiewerkzaamheden ten behoeve van het stabiliseren, verhogen van het draagvermogen van de ondergrond en het liften van vloeren en constructies.

Wie ben jij?

  • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting;
  • Geldig VCA-basiscertificaat;
  • Rijbewijs B/E en/of C/E;
  • Kennis van kwaliteit, arbo en milieu met betrekking tot de werkzaamheden;
  • Doorzetter;
  • Leergierig;
  • Ervaring met een 2K-hot-airless machine is een pré.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is het sleutelwoord: we helpen elkaar. SealteQ is volop in beweging, dit betekent dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Reageren

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV en een korte motivatiebrief naar onder vermelding van vacature injectiespecialist. Voor meer informatie mag je contact opnemen met , , of .

Lid Koninklijke Onderhoud NL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar Installatietechiek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/injectiespecialist-geo-techniek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.