Montage-assemblage medewerker De Haan SE 19-09-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Montage-assemblage medewerker De Haan SE 19-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

De Haan Special Equipment B.V. ontwikkelt, fabriceert en levert hoogwaardige hef- en hijsconstructies voor de on- en offshore industrie.  Denk hierbij aan Hijsblokken, Swivels, Sockets, Spanschroeven en aanverwante producten.

Jouw rol

Als Montage – Assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het correct monteren van onze, soms ingewikkelde, producten uit losse onderdelen. Dit doe je allemaal op een goed ingerichte werkplek.

Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken, bent flexibel en staat stevig in je schoenen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt plezier in nauwkeurig en kritisch werken. Je hebt gevoel voor orde, netheid en kwaliteit.

Wat vragen we van jou?

·         VMBO werk- en denkniveau;

·         Je woont op maximaal een uur reisafstand van ons hoofdkantoor in
         Stadskanaal;

·         Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;

·         Ervaring in de metaalindustrie is een vereiste.

Wat bieden we jou?

De Haan Special Equipment BV biedt jou een zeer uitdagende functie bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf. Het is bij De Haan goed samenwerken met leuke collega’s en we hechten waarde aan jouw ontwikkeling, dat betekent ruimte voor opleidings- & doorgroeimogelijkheden op jouw vakgebied. Je reiskosten worden vergoed en er is een goede pensioenregeling. Het salaris is passend bij de aard van de functie en afhankelijk van je ervaring.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssemblage Monteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensh.kuipers@dehaan-se.com , 31599613300 https://www.dehaan-se.com
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.