Ontwerper Roelofs Groep 02-08-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Ontwerper Roelofs Groep 02-08-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Civieltechnisch ontwerper - Roelofsgroep

Civieltechnisch ontwerper

Kom jij als civieltechnisch ontwerper ons team in rayon oost versterken? In deze functie maak je deel uit van het projectteam en draag je bij aan het voorbereiden en adviseren van diensten voor de opdrachtgevers.

Dit vraagt Roelofs:

 • Een enthousiaste ontwerper met enige jaren werkervaring;
 • Een afgeronde opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar;
 • Kennis van en ervaring met zowel 2D als 3D ontwerpen;
 • Kennis en ervaring met RAW en UAV-GC contracten;
 • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent kwaliteitsbewust en resultaatgericht.

Dit biedt Roelofs:

 • Een plezierige werkomgeving met gedreven collega's;
 • Persoonlijke doorgroeimogelijkheden;
 • Opleiding en training middels de Roelofs Academy;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime dienstverband, maar ook een parttime dienstverband is in overleg mogelijk.

MET ONS MEEWERKEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

In onderstaande video vertellen Anton Vos en Marcel Aben over het werken als ontwerper bij ons ingenieursbureau.

Werkzaamheden


Als ontwerper binnen Roelofs vertaal je in overleg met de ontwerpleider globale plannen en schetsen naar technisch uitvoerbare ontwerpen. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe ontwerpzaken en je bewaakt de procesvoortgang. Je gebruikt je civieltechnische kennis om oplossingen te adviseren, te ontwerpen en te optimaliseren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de juistheid van het ontwerp, de tekeningen, contractdocumenten, staat van hoeveelheden en het plan van aanpak.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het maken van het civieltechnische ontwerpen. Er vindt afwisseling plaats tussen ontwerpen op basis van de RAW-systematiek, UAV 2012 en Bouwteam projecten van schetsontwerp tot definitief- of uitvoeringsontwerp. Je bent niet alleen actief in kleine en middelgrote projecten, maar ook bij grote tenders waar de slagingskans bepaald wordt door de kwaliteit en innovatie. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en zullen voornamelijk gericht zijn op het ontwerp van reconstructies of het inrichten van de openbare ruimte.

In samenspraak met de assistent ontwerpers coördineer je projecten. Je realiseert een constructieve en integrale samenwerking met de diverse expertises binnen Roelofs, waarbij je projectgebonden contacten onderhoudt met de opdrachtgevers. Je hebt kennis van AutoCad Civil 3D, huidige contractvormen, bestekschrijven, planning en voorbereidingstechnieken. Bij voorkeur heb je ook aantoonbare ervaring met BIM.

Over Roelofs


Roelofs is een innovatief familiebedrijf met een ruim 60-jarige geschiedenis dat voortdurend bezig is met het inzetten van nieuwe ontwikkelingen en slimme technologieën. Men kent elkaar en er wordt gewerkt in een informele sfeer. Kennis en ontwikkeling van mensen wordt als belangrijk gezien waardoor Roelofs haar medewerkers volop doorgroeimogelijkheden biedt. Daarnaast hecht Roelofs veel waarde aan enthousiasme en werkplezier.

De kernwaarden integriteit, klantgerichtheid, discipline, respect en loyaliteit staan hoog in het vaandel. Wanneer je bij Roelofs komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.


"Ook met een minder technische achtergrond kan ik mijn kennis goed kwijt, en ik heb het gevoel dat mijn input wordt gewaardeerd!

"

"In het najaar van 2018 kwam ik al eens in aanraking met Roelofs in Den Ham, toen ik voor mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Civiele Techniek stage liep. Hoewel ik niet direct bij één van hun destijds lopende opdrachten betrokken was, waren de relevante personen enthousiast om bij te dragen aan mijn afstudeerproject. De sfeer op de werkvloer is erg huiselijk en de lijntjes tussen collega's binnen en buiten elkaars afdelingen voelen daardoor kort. Zo heeft men het voor mij ook mogelijk gemaakt om na mijn bachelor nog even te blijven plakken als tijdelijk projectondersteuner, waar ik veel waardevolle praktijkervaring op heb kunnen doen.

"

"Via een omweg kwam ik na mijn master Sociale Planologie weer terug bij Roelofs, waar ik met open armen werd ontvangen en herkend als die leuke knul van drie jaar terug. Momenteel maak ik in rollen als planschrijver en projectondersteuner op de vestiging Stadskanaal verder kennis met de vele kanten van civiele techniek en gebiedsontwikkeling in de praktijk, en een groot legio aan projecten en opdrachtgevers.

"

De sfeer op de werkvloer is erg huiselijk

Locatie


Wanneer je bij ons komt te werken heb je veel vrijheid met betrekking tot de locatie waar je gaat werken. We beschikken over verschillende kantoorvestigingen in Nederland met een hoofdkantoor in Den Ham (Overijssel).


Roelofs, Kroezenhoek, Den Ham, Nederland

Contact


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arjan Grimme (hoofd P&O) via .

Interesse? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief met CV via of reageer via het sollicitatieformulier hieronder aan de pagina.

Projecten

vacature ontwerper

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOntwerper Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.roelofsgroep.nl/vacatures/civieltechnisch-ontwerper-oost/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.