Preventieassistent Bedrijvenpark Stadskanaal Beheer 25-01-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Preventieassistent Bedrijvenpark Stadskanaal Beheer 25-01-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Ben jij onze nieuwe Preventieassistent in Stadskanaal? - PUUR Mondzorg - Stadskanaal

PUUR Mondzorg

Ben jij onze nieuwe Preventieassistent in Stadskanaal?


Functieomschrijving


Bij PUUR Mondzorg in Stadskanaal zijn we op zoek naar een Preventieassistente die zowel deskundig als klantgericht is. We bieden een plek in een team dat professionaliteit combineert met een gezellige werksfeer. Je krijgt de kans om 3 tot 4 dagen per week het verschil te maken in de mondzorg van onze patiënten. En ben je een tandartsassistente met de ambitie om de cursus Preventieassistente te volgen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Jouw rol is cruciaal

De rol die je gaat vervullen is veelzijdig en enorm belangrijk. Je hebt namelijk de taak om patiënten te leren hoe ze hun gebit gezond kunnen houden, niet alleen tijdens hun bezoek, maar het hele jaar door. Een veelzijdige functie met een grote impact op de mondgezondheid van onze patiënten.


Wat neem je mee?

  • Een afgeronde opleiding als Preventieassistente of de ambitie om deze te volgen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent klantgericht en een echte teamspeler

Wat bieden wij?

We zorgen voor een marktconform salaris van €2300,- tot en met - €3000,- per maand en je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Ons team is er een van collegialiteit, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Je ontvangt daarnaast een tekenbonus van €1000,- bij het doorlopen van je proefperiode!


https://vacatureforum.nl/@stadskanaal

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPreventieassistent
Indicatie salaris (min – max]77 – 77
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://stadskanaal.work/vacature/ben-jij-onze-nieuwe-preventieassistent-in-stadskanaal-puur-mondzorg-stadskanaal-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.