Teamleider Communicatie en Juridische Zaken Gemeente Stadskanaal 11-09-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Teamleider Communicatie en Juridische Zaken Gemeente Stadskanaal 11-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Teamleider Communicatie en Juridische zaken

32 uur

Wat ga je doen?

Het team CJZ bestaat uit twee onderdelen: juridische zaken en communicatie; er werken 12 mensen. Onze medewerkers staan bij ons voorop en als teamleider ben je er dan ook voor hen! Je bent hun sparringpartner, stimuleert hun ontwikkeling en neemt hen mee in veranderingen. Je bewaakt -en draagt bij aan- de goede werksfeer en stimuleert de samenwerking, binnen het team en met andere organisatieonderdelen.

Je zorgt dat de afgesproken resultaten behaald worden en zorgt ervoor dat de kwaliteit op een hoog niveau komt en/of blijft. Je zorgt voor samenhang en verbinding en speelt een actieve rol in het ontwikkelen van beleid op beide beleidsterreinen.

Daarnaast ben je gesprekspartner voor de andere teamleiders en de afdelingsmanagers en adviseer je hen bij de ontwikkeling van integraal beleid. Jouw basishouding is klantgericht en dienstverlenend en je kunt zaken helder verwoorden en vertalen naar verschillende niveaus.

Wat breng je mee?

  • Een warm hart voor mensen, inlevingsvermogen, stevigheid in het persoonlijk contact.
  • Affiniteit met juridische zaken en communicatie; ervaring met deze vakgebieden zijn een pre.
  • Leidinggevende ervaring en kwaliteiten.
  • Daadkracht, visie, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en een sterk kwaliteitsbewustzijn.
  • Een inspirerende persoonlijkheid, die mensen, afdelingen en visies kan verbinden.
  • Organisatie- en politieke sensitiviteit.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

Een verbindende functie met interessante uitdagingen, in een informele, gezellige werksfeer, waar betrokkenheid, humor en relativeringsvermogen belangrijk zijn. Je maakt deel uit van een managementteam waarin veel gelachen wordt, je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt en altijd ruimte is voor goede ideeën.

We bieden je een modern arbeidsvoorwaardenpakket, waarin de flexibiliteit bestaat om deze af te stemmen op jouw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van thuiswerken.

Afhankelijk van je ervaring bieden we je een salaris van maximaal € 5.725 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal 11, salarisnorm 1 januari 2023). Bij goed functioneren bestaat de uitloopmogelijkheid van twee extra periodieken (tot maximaal € 6.031 bruto per maand).
Medewerkers van de gemeente Stadskanaal hebben recht op een individueel keuzebudget van 17,05% van hun salaris en de mogelijkheid gebruik te maken van trainingen en cursussen, waaronder die van GoodHabitz. We bieden je in eerste instantie een arbeidscontract voor één jaar. Dit wordt bij goed functioneren omgezet in een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Over de Gemeente Stadskanaal

'Knoal' is een gemeente waar het goed wonen en leven is. We zijn trots op wat we te bieden hebben! Een breed aanbod aan winkels, een streekziekenhuis, het prachtige Theater Geert Teis en kwalitatief goede onderwijsvoorzieningen. Er zijn volop mogelijkheden om van de natuur te genieten en te recreëren.

We zijn een gemeente met een regiofunctie. We doen ons best een goede dienstverlener en betrouwbare, professionele partner voor haar inwoners en ondernemers te zijn. Bij de gemeente werken ruim 250 medewerkers.

Informatie

Als je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met , , . De interne en externe wervingsprocedure vindt gelijktijdig plaats. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Spreekt dit je aan? Dan ontvangen we heel graag je motivatie en curriculum vitae. Stuur deze (in Word of PDF), onder vermelding van vacaturenummer Z-23-122924, via e-mail naar . Je kunt reageren tot en met 17 september 2023.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Communicatie
Indicatie salaris (min – max]5725 – 5725
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature/teamleider-communicatie-en-juridische-zaken-2-154

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.